Kb másfél éve veszítettem el egy hozzám nagyon közel álló embert. Konkrétan a szerelmemet. Nagyon erős kötelék volt köztünk, sosem hagytuk cserben egymást, mindig számíthattunk egymásra. Nem ő az első ember akit ekveszítettem. Rajta kívül az egyik testvéremet is, az összes nagyszükőmet, és az egyik barátomat is. Viszont egyiküknek sem érzem a jelenlétét. A meghalt szerelmemét viszont igen. Érzem a szeretetét, és tudom hogy meghalt, sosem tér vissza, mégis itt van. Egyszerűen érzem. Nem tudom megmagyarázni, egyik elvesztett csaladtagomnál sem éreztem ezt.Elfogadtam hogy meghalt, és hogy az élet megy tovább, nem zarkozom be stb. Viszont úgy érzem, ő akart maradni. Mármint lelkileg, érzelmileg, mellettem. Van hogy nem csak lelkileg érzem a jelenlétét, hanem tárgyak, amiket tőle kaptam, leesnek. Például arra ébredek hogy a kőnyv amit olvasok és tőle kaltam, leesett az aszralról. Hallottatok ezen kívül az én esetemen, észleleseimen kívül is hasonló esrtről?
2022. jan. 16. 22:06
1/5 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire valóságos mert nem éltem át ilyet. Azonban minden elhunyt maga dönt a sorsáról szerintem. Lehet tovább mennek, de lehet inkább maradnának. Esetleg megpróbálhatnál vele kapcsolatot teremteni. Nem elmenni valami kamu emberhez, hanem te magad. Pl.: kipróbálni egy szellemtáblát. Még nem hallottam, hogy működött volna valakinek, csak olvastam. Próbálkoz. Beszélj vele lefekvés előtt. Tegyél ki könnyen leverhető könnyű valamit. Szellemként biztosan nehéz valós dolgokat mozgatni. Kis erőfeszitéssel is sikerüljön levernie. Ha könyveket sikerült akkor erre is képes. Viszont figyelj rá, hogy a semmitől ne essen le.
2022. jan. 16. 22:33
2/5 A kérdező kommentje:
Egyik barátom foglalkozik hasonlóval. Én érzem a jelenletét nagyon erős szeretet formajában. A baratom "beszélt" vele. Kérdezte hogy itt van-e? Igen. Majd azt mondta, önszantaból szabad akarataból maradt. Miattam, mellettem, mert vigyazni akar ram, és ragaszkodik hozzám.
2022. jan. 16. 22:57
3/5 A kérdező kommentje:
A baratom ingával "beszélt" vele.
2022. jan. 16. 22:58
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. Akkor mondanám biztosra ha elmegyek a lakásodra és megpróbálnám érzékelni őt. Így számomra ez olyan mintha azt mondaná a barátod amit hallani akarsz. Még nem láttam értelmes embert aki ilyennel foglalkozik.
Ha ennyire érzed annak biztos oka van. Azonban te neked kéne vele kapcsolatott létesíteni ami jobb mint egy inga. Akár egy fekete tükrön keresztűl. Hány éves vagy és hova valósi? Persze csak ha nem titok.
2022. jan. 16. 23:08
5/5 anonim válasza:
Nem tudom természetesen, hogy ez pontosan hogy működik, de érezheted, itt lehet.
Én például anyám halála után tapasztaltam rengeteg jelet. Aztán egy ideig kommunikáltam vele. Elmondtam neki az érzéseim, gondolataim, kértem jelet, hogy tegyen valami kis csodát, ami módjában áll, ha jelen van és megtette.
Aztán egy idő után (pár év) már nem éreztem. De ez a kis időszak is megnyugtatatt afelől, hogy van folytatás odaát .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!