Az ásványok mennyi idő allat fejtik ki a hatásukat és ,hogy kell használni ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 23:52
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik. Az azbeszt pl. évek múltával okoz tüdőrákot.
2/5 anonim válasza:
Tőlem kell őket megrendelned. Csak 25-ször drágábban adom, mint máshol, de higgy nekem ezek különlegesek. Litha éjszakáján egy igazi wicca boszorkány teliholdkor háromszor körbeugrálta fél lábon, közben hangosan kukorékolva békanyálat és denevérköpetet szórt rá, és elmondta a megfelelő varázsigéket.
3/5 anonim válasza:
Az adott ásványtól is függ. Én például a nátriumklorid kristályokat finomra összetörve szoktam használni. Szinta azonnal kifejti így a hatását.
4/5 anonim válasza:
Hát ha megeszed annak örülj, ha nem nyír ki. Amúgy meg inkább a tudatra hatnak ezek, ha tudod melyik mire jó (jegyzem meg általában szín szerint van besorolva) akkor is a tudatodat tudod kb programozni vele.
5/5 anonim válasza:
Teszem hozzá az ilyen külső tárgyak vizuális kisegítésre valók inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!