Ma sikerult beszereznem Rózsakvarcot (kisebb, tenýerben elfér) és Labradoritot (tojás méretu). A koveket mindig hordjam magammal, hogy kifejtsék hatásukat vagy elég, hogyha a hálószobámban tárolom oket?
:DDD
Na végre csak megtaláltam ezt a filmet, neked ezt feltétlenül látnod kell téged megfilmesítettek: [link]
sajnálom, hogy az érdeklodési korod a filmek iránt itt kimerul =D =D
inkább tanulok, bocs =D
Én kérek bocsánatot tőled , az előső válaszadó helyett.
És itt jön a válasz:
Szerintem elég ha a hálószobádba van , .ha ott sok időt töltesz.Bár nekem karkötőm volt ilyen ami mindig rajtam volt.De viszont vannakmnagy kövek mint a tieid is , amiket gondolom senki nem hord magával.
Tedd mondjuk az éjjeliszekrényedre.
Te mondod , hogy ilyen meg olyan szar.Ezek szerint te csak egy paraszt vagy , aki élete háromnegyedét a szarban gázolva élte le.
Avagy egy kis 12 éves vagy , aki illemet csak TV-ben látott.Nem mondták a szüleid , hogy nem illik a szarral játszani?
És de bocsánatot kértem a te nevedbe is , mert egy neveletlen vagy.Kinek hogy , mint például neked....nem is fog :)
Idd meg a fingom hetes!
Üdv, bűnöske :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!