Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek mit sikerült bevonzani...

Pckokoka kérdése:

Kinek mit sikerült bevonzani élete során?

Figyelt kérdés

Első sorban nem az érdekel ki hisz benne, ki nem. Én nem tudtam mostanáig hogy van ilyen vonzás törvénye.. Hogy könyvek film stb megjelent. Én nem tudatosan használtam. Én istentől sosem kértem pénzt, jobb életet, egészséget, mindig párkapcsolati téren fordultam hozzá.

Vissza gondolva a sztorim 9 éve kezdődött. 20 évesen másfél évet voltam együtt egy nagy szerelmemmel. Viszont a hölgy nagyon gátlásos volt szexuális téren. Másfél év alatt szinte sehova nem jutottunk ezen a téren. Ez feszültséget generált bennem és szakítottunk. Utána majdnem másfél évig egyedül voltam. Haragudtam rá hogy szinte tapasztalatlanul nézek szembe a jövővel, más nők majd csalódnak bennem stb. Igazából azt kértem találjak egy olyan nőt aki nagyon nyitott sex téren és lesz kellő türelme. Nem ismerkedtem senkivel. Aztán elmentem 150km re egy barátomhoz akinek a házibulijan megismerkedtem akkori párommal. 1 hónapig leveleztünk majd összejöttünk idővel össze költöztünk és 5 évet éltünk együtt. Azóta sem találkoztam olyan nővel akinek ennyire fontos lenne a sex. Bármikor bárhogy lehetett, mindent megéltem vele amit ezen a téren lehet :) , igazából ez tartott össze minket:) Azt kaptam amit kértem. Miután szétmentünk tudtam hogy olyan nő kell akivel sexen kívül sok azonos érdeklődési köröm van és szeretjük egymást persze. 6 hónapig senkivel nem találkoztam. Aztán egy tóparton elment mellettem egy csinos nő, beszélgettünk, pár napra rá randiztunk és össze jöttünk. Első közös hétvégén a barátaival kártyáztunk, társasoztunk. Kiderült szeret kirándulni, kocsikazni, azokat a filmeket szereti amit én stb..Utólag fogtam fel azt kaptam amit kértem. De nem voltam szerelmes voltak ütközési pontok, nem sikerült megbeszélni. Szakítottunk. Igazából elkezdett zavarni hogy miért nem vagyok szerelmes. Ha az lennék együtt maradtunk volna, mert akkor jobban elfogadom. Azt kértem hogy találjak olyan nőt mint ő volt, azokkal a tulajdonságokkal de legyek szerelmes. 2 hónapig ismerkedtem, nem találtam olyat akit akartam. Aztán egy teljesen véletlen szituba beleszaladtam.. A nagy ő :) szerelem első látásra. Ami durva ugyan az a foglalkozása mint az előzőnek és nagyon hasonló személyisége, csak itt igazi Érzelmekkel. Sok a véletlen szerintem :)

2022. jan. 8. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy erőszakos embert, aki agyonvert, néhány zaklatót, akik pokollá tették a létezésem, egy fertőzést, ami nyomot hagy a bőrömön, hulló hajat, insomniát, szuicid hajlamot, négy macskát, egy nagy pókot az ablakba.
2022. jan. 8. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát amiket leírtál, szerintem egy átlagos érési folyamat. Az igaz, hogy ahhoz, hogy megkapjuk, amit szeretnénk, először nem árt tudni, hogy mi is az. Sokan ezt sem gondolják át, csak sodródnak egyik kapcsolatból a másikba.
2022. jan. 8. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
1es, erről mesélnél bővebben, már ha komolyan?
2022. jan. 8. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatokat én is. Mondjuk főleg erre koncentrálok.

Volt amikor annyira azt kaptam amit képzeltem, hogy hihetetlen, ilyen véletlen nincsen.

Elmondod mivel telt a köztes időd?

Nem tudom mit csinálok olyankor jól, hogy összejön és mit csinálok rosszul amikor várakozok és nem jön össze.

2022. jan. 10. 04:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudok minden apróságot felsorolni, mert volt olyan is, hogy "legyen szabad helyem leülni a tömött buszon" jellegű :D Nem is emlékszem mindenre....de itt vannak a nagyobbak:

-Mindig olyan jellegű pasim volt, amiről álmodoztam előtte. Pl ki akartam próbálni, milyen egy fekete amerikai, lett egy, mindig egy egy alap tulajdonságot álmodtam meg csupán, ezért ezek nem voltak hosszúéletűek.... mert pl szerettem volna egy olyat, aki harcművész, kaptam is, de síkhülye volt szegény, mert képzeltem el részletesen a tulajdonságokat. Amikor néztem a Viking sorozatot, egy viking pasiról álmodoztam.... most svédországban élek a svéd viking kinézetű férjemmel.

-Kiskorom óta világot akartam látni és nagy világvárosban élni. Ez is megvalósult, Londonban éltem 5 éven át.

-Bármilyen munkát be tudok vonzani, ami épp eszembe jut. Attól függ, mennyire negedem szabadjára a fantáziám. Először bekorlátoztam magam, mondom Londonban mindenki takarít vagy mosogat, akkor legyen egy éttermi vagy szállodai munkám. Pincér lettem egy szálloda éttermében. MIkor meguntam, azt szerettem volna, hogy egy horror túrista látványosságban dolgozhassak, ahol ki vagyok pacsmagolva zombinak, mert nagyon izgalmasnak tűnt.... az is meglett (London Bridge experience). Mikor rájöttem, hogy szemetek a főnökök, azt kívántam, hogy a konkurenciánál dolgozhassak a London Tombs-nál. Végülis rájöttem, hogy ez egy hatalmas cégnek csak az egyik látványossága és hozzájuk tartozik a Madame Tussauds is... így kerültem oda és kaptam meg életem legjobb állását.

-Kiskorom óta álmodtam arról, hogy vezetek, de mindig azt hittem, hogy nekem ez soha nem adatik majd meg, mert nagyon figyelmetlen vagyok és képtelen lennék rá. Tavaly találtam ki, hogy de...mégis kell a jogsi. Nyáron megcsináltam. Mostmár autóm is van, pedig nem tudtam még egy éve, hogy a fenébe lenne lehetséges venni egyet....

Az apróságok nem elhanyagolhatóak, mert nagyon érdekesek. Mindig eljut hozzám, amire épp szükségem van... pl eszembe jut, hogy kellene veni pár füzetet, és a párom hazaállít két füzettel, amiket ajándékba kapott a boltban, még aznap.... rengeteg ilyen történik velem, szinte naponta.

2022. jan. 10. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:

14.

A köztes idővel az a bajom, hogy nagyrészt sebnyalogolatás megy, vagy vágyakozás a lezárt kapcsolat iránt. Kell egy jó kis idő mire megunom a szenvedés. És próbálok előre haladni. Mint mondtam soha nem olvastam ezelőtt semmilyen könyvet vagy ilyesmi. Csak alvás előtt elképzeltem egy nőt a számomra fontos tulajdonságokkal, és hogy milyen jó lenne vele. A tapasztalok alapján ez eddig segített megadni a spontán találkozás esélyét, a többi pedig jött magától.

2022. jan. 24. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
11. Leírnád, hogy ezeket, hogyan csináltad?
2022. jan. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!