Kinek mit sikerült bevonzani élete során?
Első sorban nem az érdekel ki hisz benne, ki nem. Én nem tudtam mostanáig hogy van ilyen vonzás törvénye.. Hogy könyvek film stb megjelent. Én nem tudatosan használtam. Én istentől sosem kértem pénzt, jobb életet, egészséget, mindig párkapcsolati téren fordultam hozzá.
Vissza gondolva a sztorim 9 éve kezdődött. 20 évesen másfél évet voltam együtt egy nagy szerelmemmel. Viszont a hölgy nagyon gátlásos volt szexuális téren. Másfél év alatt szinte sehova nem jutottunk ezen a téren. Ez feszültséget generált bennem és szakítottunk. Utána majdnem másfél évig egyedül voltam. Haragudtam rá hogy szinte tapasztalatlanul nézek szembe a jövővel, más nők majd csalódnak bennem stb. Igazából azt kértem találjak egy olyan nőt aki nagyon nyitott sex téren és lesz kellő türelme. Nem ismerkedtem senkivel. Aztán elmentem 150km re egy barátomhoz akinek a házibulijan megismerkedtem akkori párommal. 1 hónapig leveleztünk majd összejöttünk idővel össze költöztünk és 5 évet éltünk együtt. Azóta sem találkoztam olyan nővel akinek ennyire fontos lenne a sex. Bármikor bárhogy lehetett, mindent megéltem vele amit ezen a téren lehet :) , igazából ez tartott össze minket:) Azt kaptam amit kértem. Miután szétmentünk tudtam hogy olyan nő kell akivel sexen kívül sok azonos érdeklődési köröm van és szeretjük egymást persze. 6 hónapig senkivel nem találkoztam. Aztán egy tóparton elment mellettem egy csinos nő, beszélgettünk, pár napra rá randiztunk és össze jöttünk. Első közös hétvégén a barátaival kártyáztunk, társasoztunk. Kiderült szeret kirándulni, kocsikazni, azokat a filmeket szereti amit én stb..Utólag fogtam fel azt kaptam amit kértem. De nem voltam szerelmes voltak ütközési pontok, nem sikerült megbeszélni. Szakítottunk. Igazából elkezdett zavarni hogy miért nem vagyok szerelmes. Ha az lennék együtt maradtunk volna, mert akkor jobban elfogadom. Azt kértem hogy találjak olyan nőt mint ő volt, azokkal a tulajdonságokkal de legyek szerelmes. 2 hónapig ismerkedtem, nem találtam olyat akit akartam. Aztán egy teljesen véletlen szituba beleszaladtam.. A nagy ő :) szerelem első látásra. Ami durva ugyan az a foglalkozása mint az előzőnek és nagyon hasonló személyisége, csak itt igazi Érzelmekkel. Sok a véletlen szerintem :)
Hűtlen társakat, link barátokat,önző öreg családtagokat.
Nyugalmat nem.
Egy százas szöget egy mágnessel.
Nagyon jó buli volt.
Meg a halakat a mágnespecás játékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!