Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Átlagosan hányszor él át egy...

Átlagosan hányszor él át egy ember alvásparalizist élete során?

Figyelt kérdés
Én még sosem éltem át ilyet, viszont több embertől is hallottam hogy ez mindenkibel legalább 1x megtörténik. Ez mennyire helytálló információ?
2021. dec. 30. 01:27
1 2
 1/16 anonim válasza:
32%
12
2021. dec. 30. 07:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ.

Normális életvitellel nem kötelező, hogy legyen.

Ha megtörténik, emlékezni fogsz rá!

2021. dec. 30. 08:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Van akinél rendszeres
2021. dec. 30. 09:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Én 3 éve elvesztettem az alvásparalízis szüzességem. Azóta Szinte mindig van ha valami kicsi vagy nagy trauma ér illet ha nem alszom ki magam napok ota stb. ha nyomok egy keményebb bulit ami utan nem tudok aludni masnap szinte fixre boritékolom, hogy jönni fog :D

De pl most szakitott velem barátnőn 1 hónapja és kb 2-3 naponta van egy de már annyira atlagosan veszem, teljesen megtanulntam kezelni egyaltalan nem is félek se semmi :D

2021. dec. 30. 09:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, mások else hiszik nekem ezt az egészet, teljesen hülyének néznek. Pedig ez egy kurv ara létező dolog..

Lebénulás és rémálom egyben :D

2021. dec. 30. 09:44
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Minden nap amikor elalszol es felébredsz csak akkor mar nem vagy tudatos ezert nem emlekszel rá
2021. dec. 30. 10:23
 7/16 anonim ***** válasza:

48 vagyok es soha nem volt.

Szoval passz

2021. dec. 30. 10:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez teljes mértékben emberre válogatja. Függ az ember testi, lelki egészségétől is, pszichés állapotától, genetikai adottságaitól, szenzitivitásától. Befolyásolja az is, hogyan élünk, vagyis nagyobb eséllyel jelentkezik stresszes életvitel mellett.
2021. dec. 30. 11:09
 9/16 SZücsöm ***** válasza:

Nekem 2szer volt. 1sőre para volt de amint vége lett 1ből tudtam hogy csak alvásparalízis történt mert már ismertem a fogalmat. Másodjára már a paralízis közben tudtam mi történik ezért kb a pulzusom se emelkedett.

Tehát 4essel 1etértek simán meg lehet szokni ha van lélekjelenléted.

2021. dec. 30. 16:12
 10/16 anonim válasza:
Én hozzászoktam, (bár mostanában már nincs).. Nekem 2002-ben, 16 éves koromban volt először, akkor rémisztő volt. Sokszor megismétlődött, már nem félelmetes, inkább érdeklődve figyelem. Háton fekve jelentkezett szerintem majdnem mindig, ezért eleinte nem mertem háton feküdni...
2022. jan. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!