Mi az ezoterikus magyarázata annak hogy nagyon sok ember hal meg pont a születésnapján vagy annak közvetlen "környékén"?
2-es jól látja.
Ez egy szimuláció programhiba a mátrixban.Ekkor érzékel a program egy fejezési dátumot, ciklus végét, így a játékost kivonja a programból.
Majd valamennyivel később betölti egy új helyen, hogy folytassa a tapasztalásokat.
4-es köszönöm a megerősítést. Még annyit hozzátennék, hogy ezért van az hogy sokan xx:xx-kor ahol x ugyanazon szám ébrednek fel, mert a szimulációban ekkor van egy hiba. Ilyenkor nem a valós idő számít, hanem az órádon levő digitális számláló. Analóg óra esetében ez sosem történik meg.
1fizikus
én sok ilyen emberről hallottam (internet, facebook)
két lány szolnokon öngyilkosság, egyiknek szülinapja volt
12 éves halmozottan beteg kisfiú , világát nem tudta, az állapota elérte a végét
21 éves rákos lány
plusz a nagypapám is a szülinapja környékén aludt el
Ez nekem is feltűnt. Ismerősök, ismert emberek esetén. Egyáltalán nem csak olyankor, ha öngyilkosság volt.
Azt olvastam, a következő életben fog aznap születni, amelyiken előző életében meghalt. Talán ezzel lehet összefüggésben. Megint ugyanaz lesz a csillagjegye pl.
De ezt csak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!