Miért jár rajta az eszem pedig van mikor egyáltalán rá se gondolok?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt szakítottunk az exemmel... Nagyon csúnya huzasai voltak 38 éves létére amit most nem részletének. Tényleg létezik olyan, hogy megerzi vagy én ha egymásra gondolunk? Múltkor is a semmibol az eszembe jutott pedig nagyon haragszom rá, jelenleg is rajta kattog az agyam pedig nem is gondoltam rá. Furcsa érzéseim vannak azóta. Mi lehet ez vagy mi lehet az oka? Nem vagyok szerelmes!!!! Csak olyan furcsa a kozerzetem néha mikor eszembe jut. N292022. jan. 1. 17:30
1/2 anonim válasza:
Mert még nem dolgoztad fel ez természetes
2/2 anonim válasza:
Drága kérdező! Ez így nem fog megoldódni. Nem tudsz elszakadni, itt lógsz naphosszat, leépíted magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!