Vettem füstölőt de fekete füstöt hány, ez nem oké?
Figyelt kérdés
Mérgezi a lakást. Kidobandó ez a cucc akkor?2021. dec. 30. 19:19
2/15 Grimfox válasza:
Attól függ, miből van a füstölő. Vanna nagyon sűrű, szinte fekete füstű anyagok is. Meg vannak rossz minőségű füstölők...
3/15 A kérdező kommentje:
Hem kínaiból
2021. dec. 30. 19:36
4/15 anonim válasza:
Kínába is van jó minőségű füstölő, általában az olcsó(ami a valóságba sokszor drágább ha mást nem füstölési időben) rossz minőségű füstölők feketék szoktak lenni, a jók meg barnásak, persze nyilván meg lehet hamisítani ezt is, meg a tömjén kivétel mert az pl fekete.
5/15 Grimfox válasza:
A tömjén füstje, legalább is a tiszta, jó minőségű, és közepes minőségű tömjéné fehér, vagy fehéret közelítő szürke. A mirrháé kicsit sötétebb szürke. Mindkettő van itthon, gyanta formában, amit szénen kell füstölni.
6/15 anonim válasza:
5. Én prémium Indiait használok 90%-ban de tömjénből még csak feketét láttam ami minőségi.
7/15 anonim válasza:
8/15 Grimfox válasza:
Pálcásat, vagy gyantát? A pálcáshoz adnak más anyagokat is, amik segítik a forma megtartását. Azt nem tudom, azoknak milyen a füstje, mert tömjénből eddig csak nyers gyantát használtam. Azt sem tudom, hogy az indiai melyik növényből van, még ha gyanta is. Több növény is ad elvileg tömjén néven futó gyantát.
9/15 anonim válasza:
Pálcát használok csak, bár első sorban nem tömjént hanem Frangipáni virágolaj, a bálványfa gyanta és szantálfapor keveréket.
10/15 anonim válasza:
Lehet el van átkozva, vagy csak tobzoskával, denevérrel van bevonva. Jobb mintha megették volna azért 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!