Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vettem füstölőt de fekete...

Vettem füstölőt de fekete füstöt hány, ez nem oké?

Figyelt kérdés
Mérgezi a lakást. Kidobandó ez a cucc akkor?
2021. dec. 30. 19:19
1 2
 1/15 Metionin ***** válasza:
Honnan van és mi van ráírva?
2021. dec. 30. 19:26
 2/15 Grimfox ***** válasza:
85%
Attól függ, miből van a füstölő. Vanna nagyon sűrű, szinte fekete füstű anyagok is. Meg vannak rossz minőségű füstölők...
2021. dec. 30. 19:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Hem kínaiból
2021. dec. 30. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Kínába is van jó minőségű füstölő, általában az olcsó(ami a valóságba sokszor drágább ha mást nem füstölési időben) rossz minőségű füstölők feketék szoktak lenni, a jók meg barnásak, persze nyilván meg lehet hamisítani ezt is, meg a tömjén kivétel mert az pl fekete.
2021. dec. 30. 23:54
 5/15 Grimfox ***** válasza:
A tömjén füstje, legalább is a tiszta, jó minőségű, és közepes minőségű tömjéné fehér, vagy fehéret közelítő szürke. A mirrháé kicsit sötétebb szürke. Mindkettő van itthon, gyanta formában, amit szénen kell füstölni.
2021. dec. 31. 00:26
 6/15 anonim ***** válasza:
5. Én prémium Indiait használok 90%-ban de tömjénből még csak feketét láttam ami minőségi.
2021. dec. 31. 00:58
 7/15 anonim ***** válasza:
2021. dec. 31. 01:01
 8/15 Grimfox ***** válasza:
Pálcásat, vagy gyantát? A pálcáshoz adnak más anyagokat is, amik segítik a forma megtartását. Azt nem tudom, azoknak milyen a füstje, mert tömjénből eddig csak nyers gyantát használtam. Azt sem tudom, hogy az indiai melyik növényből van, még ha gyanta is. Több növény is ad elvileg tömjén néven futó gyantát.
2021. dec. 31. 01:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Pálcát használok csak, bár első sorban nem tömjént hanem Frangipáni virágolaj, a bálványfa gyanta és szantálfapor keveréket.
2021. dec. 31. 01:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet el van átkozva, vagy csak tobzoskával, denevérrel van bevonva. Jobb mintha megették volna azért 😂
2021. dec. 31. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!