A temetőbe a fekete macska mit jelképezhet?
Figyelt kérdés
Akárhányszor kimegyek a párom sírjához, ott ül egy fekete macska. Vagy a sírnál, vagy pedig távolabb de az ő sírját nézi és engem. Amikor eljövök onnan eltűnik a macska is. (Öngyilkosságban vesztette életét)2021. nov. 29. 13:24
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy elvont a válaszom, de kérdezd meg a macskát. Választ pedig várj. Bárhonnan jöhet, szó szerint. Álom vagy fura mondat, amit valaki mond neked és nem igazán illik a képbe, zene, film, plakát, bármi.. Figyeld a megérzéseid.
2/11 grafno válasza:
Valaki szokott neki enni adni ott ezért szokott oda.
3/11 anonim válasza:
Igen, az is lehet. De szerintem nem gyakran etetnek macskát temetőben. Ha ez a helyzet, akkor a macskának nem lesz mit mondania neked. :)
4/11 anonim válasza:
Lehet azért kapirgálja sírt mert éhes.
5/11 anonim válasza:
Hát én simán haza vinném szegényt. Lehet, a férjed "küldte" hogy ne legyél egyedül. Szóval vidd haza.
6/11 anonim válasza:
Hát itt magyaroknál a fekete macska általában balszerencse, de ázsia felé inkább szerencse hozónak tartják, meg van olyan elvont gondolatmenet, hogy csak arra járt egy fekete macska.
7/11 anonim válasza:
Semmit. Valószínűleg van a közelben egy fedetlen sír, olyan, aminél virágültetés céljából hagytak egy rést. Oda befészkelte magát. Temetőben kevés a(z élő) ember, nyugalom van, és rendszerint mindig akad egy-e4gy idős néni/bácsi, aki elkezdi őket etetni, ezért kedvelik a macskák.
9/11 anonim válasza:
Szegény cica, én nem hagynám ott szenvedni ilyen hidegben.
10/11 anonim válasza:
De tényleg,lehet tudni miért lett öngyilkos?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!