Ha szilveszter napján veszekedésben van részem akkor valóban át kell a fejem felett dobni egy döglött tyúkot?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam ha nincs épp kéznél döglött tyúk , akkor egy kiló só is megteszi! Igaz ez?
Ezzel tényleg semmisé teszem hogy szerencsétlenség érjen?
2021. dec. 28. 19:04
2/13 anonim válasza:
Nem jól tudod.Élő tyúkot kell a fejed felett tartani,míg nem nyom valamit.
3/13 A kérdező kommentje:
Én is megkérdeztem hogy biztosan döglött tyúkot? És azt mondták hogy igen,az élővel nem hatásos.
Vajon jó a fagyasztott egybe tyúk is,vagy esetleg darabolt? Vagy tollasnak kell lennie?
Van esély arra hogy pénteken veszekedésben legyen részem,úgyhogy szeretnék jó alaposan felkészülni!
2021. dec. 28. 20:08
5/13 anonim válasza:
Mit keres a szex szó a kulcs szavak között, ennél a kérdésnél?
7/13 A kérdező kommentje:
Komolytalanok vagytok!
Valószínű a szex lesz az ok a veszekedésre...így jön képbe a szex a kulcsszavaknál!
2021. dec. 29. 12:51
8/13 anonim válasza:
#7 És azt nekünk honnan kellett volna tudni? 🤦♀️ A komolytalan te vagy aki minden hülyeséget el hisz.
9/13 anonim válasza:
Jobb, ha a találkára úgy mész, hogy viszed a döglött tyúkot is, a biztonság kedvéért.
10/13 A kérdező kommentje:
Az 1kg sóval nem helyettesíthető? Azt szívesebben vinném! Kevésbé feltűnő!
2021. dec. 29. 20:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!