Hang Eddig kétszer "valami"kimondta a nevem... Tapasztalt már más is ilyet? Nagyon kíváncsi vagyok.
Szóval 32 éves vagyok.
*Egyszer tizenéves koromban otthon porszívóztam, senki nem volt a lakásban- és hallottam a nevem,- határozottan és tisztán-azután kiültem a lépcsőre,jó idő volt míg anyáék haza nem jöttek.
*A második alkalom nemrég történt, pont itt a munkahelyemen, záráshoz készülődtem, pakolgattam egyszer csak hallom a nevem,(ez egy női hang volt) hátra is fordultam de senki, azt hittem a boltból a koleganő,de nem.
Nem tudom hova tenni
Ki és miért szólíthat?
Bizonyára, DE-
Miért pont a nevemre gondolnék?
Ohh, még a gyerekek kicsik voltak gyakran hallottam hogy 'anya', főleg olyankor ha valami hangos elfoglaltságom volt.
Egyszerűen csak féltem hogy nem hallom meg ha hívnak.
A keresztnevemet is gyakran hallottam, holott senki nem szólított.
Ezt is csak azzal magyarázom hogy bizonyos félelem van, volt bennem, ezért vannak a hangok.
Vannak okkult cuccaid? Zene, könyv, szobor, talizmán, kereszt, "szent" képe-szobra akármilyen tárgy vagy eszköz?
Ne add tovább, hanem pusztítsd el. Ezek a "kapuk" amiket keresnek...
Éppen az ilyen dolgok vonzzák őket, nem pedig távol tartják!
Pont fordítva!
Szia #5
Nekem nincsenek ilyen dolgaim, semmi.
Vonzák őket- kiket?
1#, 6#
Konkrétan nem tudtam, hogy gyógyszernek lehet ilyen hatása, de a xanax az nyugtató nem?
Én nem szedek semmit hálistennek, van a családban elég tag aki "gyógyszereken él"sajnos...
4#
Mosolyogtam azon amit leírtál, aranyos 🙂
Igen ez biztosan így van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!