Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bocs hogy nem összetetten...

Bocs hogy nem összetetten írok de nagyon meg vagyok rémülve?

Figyelt kérdés
A nagymamám nevelt fel jóformán és nagyon szeretem és tudom bolondságnak hangzik de olvastam a neten hogy valakinek 13 éves korában halt meg a dédije és nekem is meghalt most azt olvastam a nagymamája halt meg 14 évesen és a kisöcsem azt mondta a mama meghalt álmában a közös mamának kórházba került koviddal nem halt meg szerencsére az édes mamának féltem mert azt mondta ő halt meg álmában ezek szerencsétlen véletlenek vagy most mivan ugye nem fog meghalni ?

2021. dec. 22. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Ha valaki halallal almodik az pont az ellenkezojet jelenti, hogy sokaig fog elni. That nyugodj meg, mamad meg nagyon sokaig fog elni.
2021. dec. 22. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Ez csak egy álom volt, az ember sokszor álmodik olyanról, ami foglalkoztatja, vagy amitől fél. Egyébként tényleg azt szokták mondani, amit az első válaszoló ír. Tudom, hogy ijesztő ilyesmibe belegondolni, de próbálj megnyugodni, és az öcsédet is megnyugtatni, mert gondolom, ő is megijedt.
2021. dec. 22. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki meg fog halni ha tetszik ha nem
2021. dec. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!