Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az emberek tényleg megválasztj...

Az emberek tényleg megválasztják a szüleiket?

Figyelt kérdés
Szoktam látni babás képek alatt, hogy "köszönöm, hogy engem választottál anyukádnak" mindennek oka van szerintem és nem gondolom hogy egy lélek lentről néz minket. Egy lélek miert akarna leszületni olyan családba ahol (talán tudja előre) hogy el abortálják vagy verik, árvaházba adják, éheznie kell, nem szeretik, teljes szegénység van stb.. Ha az lenne az ok, hogy hát mert tanításként, akkor pl azoknak a szülőknek mit tanít akik drogoznak és a születése után se hagyják abba csak megkeserítik a gyerek életét ergo nem tanított senkinek semmit. Egy kicsit érdekes, hogy akkor állítólag más megválaszthatja, hogy egy szerető, boldog, tehetős családba szülessen míg másnak a mélyszegénység marad? Vagy annyiszor születhet újjá egy lélek, hogy mindet megtapasztalja? Vagy előző életében olyan hibát vétett hogy ez a büntetése, hogy következő életében szenvednie kell? Vagy miután meghal valaki mennyi ideig "nézhelődhet" több millió család közül az egész világon, hogy hova szülessen le? Nekem értelmetlen az egész
2021. dec. 5. 07:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Na ezért szomorú, hogy nek tanítják istent az iskolában.

Vannak ilyen emberek, akiknek ennyire fingjuk sincs a világról, a benne működő alap törvényekről.

Kérező....

A tapasztalásért szület le.

"azoknak a szülőknek mit tanít akik drogoznak és a születése után se hagyják abba csak megkeserítik a gyerek életét ergo nem tanított senkinek semmit"

Oh te..., elme és szellem hatalmas mestere. Taníts.

Te TUDOD, mi mennyire tanít.

Ha már valaki nem szokik le a drogról mert gyereke született, akkor már biztosan senki sem tanul semmit se az egészből.

OK

Utána meg úgy írsz, mintha csak is az anyagi jólétnek meg szeretetnek lenne értelme. Szóval te magadat istennél okosabbnak tartod. Egy szellem, aki érzi önmagában a világmindenség végső értelmét kevesebbet tud a világról, mint te, mert hogy milyen hülye, hogy a te szemedben rossz körülmények közé születik.

A világban nem több millió, hanem olyan nagyságú számban találhatóak családok, amire az ember nem adott megnevezést.

A trillió, vagy quadtrilliárd még mindig eltőrpül amellett a szám mellett, amennyi család van csak ebben a világban.

2021. dec. 10. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!