Lehet hogy tényleg a példaképem üzent nekem pár hónapja?
Van egy ember akire példaként tekintek. Pár hónapja volt egy nagyon különös álmom:
Azt álmodtam hogy egy irodaház szerű épületben voltam és az volt a túlvilág. Elég szürke és unalmas egy hely volt, voltak ott recepciós helyek amik nem igazán működtek, lépcsők meg liftek is.
Ott volt a folyosón két iskolatársam akik már meghaltak (tényleg!) , egymás mellett voltak , ők kerekesszékesek voltak és az álomban is úgy szerepeltek.
Aztán állt egy folyosón egy ajtó előtt egy lány aki jelnyelvvel kommunikált és felmutatta a kisujját, akkor én is felmutattam neki erre olyan fejet vagott mint aki viccesen megsértődik.
Igazából kerestem a példaképemet, bíztam abban hogy ott lesz mivel álmomban a túlvilágon voltam.
Aztán valahogy felkerültem a legfelsőbb szintre, ahol sötét volt és már jóval kevesebb ember volt ott.
Volt egy kör alakú rész ahol árok szerű dolog volt körbe körbe és ott állt egy kék színű fénylény, akivel nagyon hosszasan beszélgettem vagy talán győzködtem őt de aztán beljebb mehettem.
Pinceszerű, sötét helyiségek voltak ott fent és az egyikben találtam egy idős bácsit aki a földön ült. Éreztem hogy neki tudnia kell róla valamit.
Kérdeztem tőle hogy nem- e tud valamit a példaképemről, hogy hol van és mondtam hogy nagyon remélem hogy itt van. Erre azt mondta nekem hogy
“Kislány, ő nagyon időt töltött itt de néhány éve visszaküldték.”
És mutatott nekem egy rongyos, tépett papírcetlit, amin ott volt egy dátum.
Nagyon elkeseredtem álmomban és ahogy ez a diskurzus lezajlott fel is ébredtem azonnal.
Utána eléggé feltem.
Teljesen más hangulatú álom volt mint a megszokottak .. sokkal jobban megmaradt és másabb is volt.
Lehet hogy információhoz jutottam ?
25/n
Azta...mielőtt megnyitottam volna a kérdést és csak a főoldalon olvastam, már akkor tudtam, hogy te leszel az, Szilvi.
Ez a harmadik szem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!