Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet hogy a példaképem...

Lehet hogy a példaképem mentett meg a balesettől?

Figyelt kérdés

Van egy példaképem aki már nem él, viszont nagyon szimpatikus számomra, sokat gondolok rá és csak jó dolgok jutnak eszembe ha rá gondolok, nem tudom hogy miért.

Ma vezettem és előállt hirtelen egy iszonyúan balesetveszélyes helyzet, nem én lettem volna a hibás. Fékeztem és hallottam hogy egy rövid távon csúszott a gumim és pár centi híján elkerültem a balesetet, ami más ember hibájából lett volna. Borzalmas rossz volt az az érzés amikor be satuztam és csúszott a gumi, éreztem hogy befog az abs és vártam hogy mikor csattanok neki a másik járműnek aki nagy sebességgel kijött elém de aztán nem lett semmi.. de pár centi vagy milliméter lehetett köztünk mert tényleg nagyon közel voltam.😓

Szóval ez megtörtént, aztán mikor hazaértem, leparkoltam azt láttam hogy az út túloldalán áll és telefonál valaki aki hasonlít a példaképemre, még a lábát is úgy rakta ahogy ő az egyik fényképén. Nagyon furcsa volt.

A kérdés kiírása közben apum megkérdezte tőlem hogy hány óra van... mennyi volt?? 22:22! Mondtam neki hogy huszonkettő huszonkettő.

Lehet hogy tényleg vigyáz rám a példaképem?🙏🏻

2021. máj. 12. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon összetört volna minimum a kocsi meg lehet én is, de elkerültem centik híján
2021. máj. 12. 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

A 22:22-nek ehez semmi köze, okés, hogy van egy olyan babona vagy mi, hogy ha azonos számú az x óra és x perc akkor kivanhatsz, de ez nem függ össze semmivel.

A kérdésedre meg, ugyan úgy ahogy az óra is. Azaz alak a telefonnal a kezében élő ember volt, tehát nem lehet a példa képed, ő egy teljesen más ember. Nekem úgy tűnik, mintha bemagyaráznád magadnak.

Az, hogy megúszta épphogy a balesetet, az lehet, hogy ő volt de nem biztos. 50-50%, lehet, hogy csak szerencséd volt.

2021. máj. 12. 22:58
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

Be magyarázod, sajnos. Ha azonos helyen és időben lett volna akkor talán...

A másik sofőr meg gondolom elhalytott.. se rendszám se semmi....

2021. máj. 13. 03:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te tapostál a fékbe, és nem a megboldogult példaképed.

Mi is történt vele amúgy?

Balesetben hunyt el?

Kinek a hibája volt az?

Akkor mi a követendő példa?

2021. máj. 13. 09:13
 5/17 A kérdező kommentje:

Értem, szomorú hogy csak túlgondoltam.

Én tapostam a fékbe de pár centi vagy milliméter lehetett köztünk ami nagyon furcsa..

2021. máj. 13. 09:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Amúgy balesetben halt meg igen de számomra az egész személyisége nagyon szimpatikus azért kedvelem
2021. máj. 13. 09:16
 7/17 A kérdező kommentje:
most meg a munkahelyemen felkapcsolódott a körlámpa amíg feküdtem egy picit mobilozva... de akkor lehet más dolog csinálja ezeket és nem ő
2021. máj. 13. 09:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Amíg, nincsennek komolyabb észre vételeid, (szag, léptek hallása, stb) addig nincs baj. Az is lehet, hogy ott van veled, ha nagyon közelálltatok egymáshoz, ha nem akkor lehet, hogy más...
2021. máj. 13. 15:05
 9/17 anonim ***** válasza:

"a munkahelyemen felkapcsolódott a körlámpa amíg feküdtem egy picit mobilozva"

Az ilyen munkahelyet ne cseréljed le, másikat nem találsz!

.

Igen, példaképed hozzásegített baleseted elkerülésében.

Tudtad, hogy nem szabad ugyanazt tenned, mint ő tette adott esetben - és balesetben meghalt.

A jó példakép azt is megmutatja: mit NEM szabad tenni, hogy ugynolyan légy, mint ő.

2021. máj. 14. 07:01
 10/17 anonim válasza:
0%
Te nem az a tiktok-os BMW-s csaj vagy? 😂
2021. máj. 15. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!