Normális az, ha egy huszonévesnek Joszif Visszarionovics Sztálin a példaképe?
A világ valaha volt leghatalmasabb embere, a világ legnagyobb birodalmának vezetője, élet és halál ura.
Szeretnék én is ilyen nagy hatalmú ember lenni.
Lehet, de nézd meg a magánéletét. Azért lett belőle az, aki, mert tönkrement a magánélete, elvesztette a szeretteit, és ettől kegyetlenné és embertelenné vált, "megfagyott a szíve".
Amúgy azt meg kell hagyni, hogy külsőre nagyon helyes pasi volt fiatalon.
Én is pont ilyen vagyok, a magánéletem romokban van, elvesztettem mindent amit szerettem, az életem üres és céltalan.
De, tanultam, ráadásul olyan szakon tanultam tovább, ami történelemmel kapcsolatos.
Én hatalmat akarok és bosszút akarok állni a társadalmon.
Nagyon imponáló lehet a hatalom.
De Sztálin egy szimpla tömeggyilkos volt aki megkaparintotta Lenin "örökségét".
Hogy szereznél hatalmat? A NER elitjét nemigen lehet megingatni. Ha nem is ők nyernek a következő választáson akkor is náluk marad a hatalom és az ország fideszes kézre kijátszott javai.
Én élet és halál ura akarok lenni. Istent játszani. Azt akarom, hogy az emberek szenvedjenek az uralmam alatt.
Nem lenne elég egy NER szintű hatalom.
Hát Sztálin sem volt élet és halál ura, mivel legjobb tudomásom szerint meghalt.
Az emberek a NER, fidesz uralma alatt is szenvednek, szóval már be is teljesült az akaratod.
Én sem szeretem a jelen kor társadalmát, sőt, de még ennél is rosszabb sorba semmiképpen nem taszítanám őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!