Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet hogy a példaképem...

Lehet hogy a példaképem mentett meg a balesettől?

Figyelt kérdés

Van egy példaképem aki már nem él, viszont nagyon szimpatikus számomra, sokat gondolok rá és csak jó dolgok jutnak eszembe ha rá gondolok, nem tudom hogy miért.

Ma vezettem és előállt hirtelen egy iszonyúan balesetveszélyes helyzet, nem én lettem volna a hibás. Fékeztem és hallottam hogy egy rövid távon csúszott a gumim és pár centi híján elkerültem a balesetet, ami más ember hibájából lett volna. Borzalmas rossz volt az az érzés amikor be satuztam és csúszott a gumi, éreztem hogy befog az abs és vártam hogy mikor csattanok neki a másik járműnek aki nagy sebességgel kijött elém de aztán nem lett semmi.. de pár centi vagy milliméter lehetett köztünk mert tényleg nagyon közel voltam.😓

Szóval ez megtörtént, aztán mikor hazaértem, leparkoltam azt láttam hogy az út túloldalán áll és telefonál valaki aki hasonlít a példaképemre, még a lábát is úgy rakta ahogy ő az egyik fényképén. Nagyon furcsa volt.

A kérdés kiírása közben apum megkérdezte tőlem hogy hány óra van... mennyi volt?? 22:22! Mondtam neki hogy huszonkettő huszonkettő.

Lehet hogy tényleg vigyáz rám a példaképem?🙏🏻

2021. máj. 12. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
őszintén hiszek az ilyenben de ez csak beképzelés. Nyílván ezek véletlen egybeesések mert néhány hasonlóság és hogy megúsztad a halált az nem jelent semmit. Maximum úgy hogy ismerted az illetőt de ha nem akkor ezt csak beképzeled.
2021. máj. 15. 21:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Azert meg nem haltam volna de óriási kár ért volna
2021. máj. 15. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:

de nyugi az Őrangyalod azért rendesen megizzadhatott :)

BMW?

2021. máj. 16. 10:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Aha
2021. máj. 16. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
milyen gumi van a kocsin? engem az érdekelne mert annak döntő szerepe volt, hogy megtudtál állni időben
2021. máj. 16. 22:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Nyári gumi, viszont tescos fajta de teljesen új
2021. máj. 16. 22:09
 17/17 anonim válasza:
8%
nekem a példaképem Hitler és múltkor kíváncsiságból el akartam égetni egy agyonütött büdösbogarat de rájöttem h valszeg büdös lesz így nem tettem... szal nem tudom ez most valami szellemes cucc?
2021. máj. 25. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!