Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisz valaki itt a karmában,...

Hisz valaki itt a karmában, vagy egy felsőbb erőben? 10 napja volt vetélésem attól az embertől akivel 4 éve élek kapcsolatban. Azzal akiről ma kiderült hogy jóideje mégcsak!

Figyelt kérdés

Gondoljátok van a kettő között párhuzam?

Vagy csak én keresem a válaszokat...

2021. nov. 28. 18:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a fentebb lévő elírás miatt. Azt akartam írni, hogy a mai nap derült ki, hogy megcsal!
2021. nov. 28. 18:13
 2/8 Girlll3 ***** válasza:
100%
Megúsztad, hogy hozzá legyél láncolva egy életre egy hazug emberhez. Persze a gyerek miatt kár, ő nem tehet semmiről. Gyászold meg a kis lelket és ezt a kapcsolatot is.
2021. nov. 28. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan helyzetek az életemben amire simán rá lehet húzni hogy a karma miatt történt...
2021. nov. 28. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy megcsalásról 3 ember tehet.

Ha megkellett csalnia akkor valami nem volt rendben köztetek legyen az szex vagy sok veszekedés. Ha meg elvetéltél azt pozitív dolognak is felfoghatod, mert most még rendbe tehetitek a kapcsolatotokat mielőtt beleugrottatok volna egy olyan életbe ami pokol lett volna. Ha megcsalt az lehet karma, mert előzőleg csúnyán beszólhattál neki. De az elvetéléssek egy pozitív dolog történt veled ami azt jelenti, hogy jót is cselekedtél és így ezt kiérdemelted. Szerintem gondold át, beszéld át a pároddal mi volt a baj. Lehet nehéz lesz neki is. Utána együtt döntsétek el folytassátok-e vagy ne.

2021. nov. 29. 02:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
100%-ig hiszek a karmában amúgy. Mióta jó ember lettem sok minden változott körülöttem.
2021. nov. 29. 02:34
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez mi köze a karmának? Ha ilyen jól képzett vagy nem vagyok meglepődve, hogy másnál keresi az intellektust.
2021. nov. 29. 07:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

10 nappal előbb volt vetélésed, mielőtt tudomást szereztél 'párod' csalfaságáról.

Várandósságod spontán megszakadása tehát nem lehet a megcsalás kiváltó oka, a megcsalás viszont lehet a vetélés kiváltója.

Tarts önvizsgálatot és lehetőségedhez mérten objektív vizsgálatát addigi kapcsolatotoknak.

Mivel nincs eleve elrendeltetés, kérdésed nem ezoterikus jellegű.

2021. nov. 29. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 2. válaszolóval, és sajnálom. 😞
2021. nov. 29. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!