Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Itt ezoban hány ember lehet...

Itt ezoban hány ember lehet aki nem csak a felszínből kapart le valami spirituális tudást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 20:42
1 2 3 4 5
 21/44 Grimfox ***** válasza:
72%
Mivel én vagyok Grimfox, te nem lehetsz. Nincs disszociatív személyiségzavarom. Gondolom neked sem. Van egy-két dolog amiben egyetértünk/hasonló a véleményünk. Úgy látszik, már ez gyanús.
2021. nov. 23. 10:37
 22/44 SZücsöm ***** válasza:
0%
Megkérdeztem a hangokat a fejemben és azt mondták hogy normálisak vagyunk, + azt hogy ne bízz Grimfox-ban mert ha ő lenne SZücsöm akkor is ezt írná, 911 et meg a cionista oltakozásra buzdító szabadkőműves földönkívüliek csinálták.
2021. nov. 23. 11:16
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem a legtöbb ember elolvas könyveket, ezeket próbálja alkalmazni, tanfolyamokra megy és ennyi. Mi egyebet lehetne csinálni a 21.században Mo.-on?"

Épp ezeket kellene elkerülni, mert ezek időpazarló, hasztalan tevékenységek.

"Pedig jó lenne olyan képességeket szerezni, mint ami állítólag a tibeti szerzeteseknek van."

Meg ezeket is el kell felejteni, mert ezek is hasztalanok :)

Szerintem.

2021. nov. 23. 12:18
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte legyek, ez már nekem is eszembe jutott hogy a 2 reg egy felhasználó. Akkor, én vagyok a 3. ember akinek ez felűnt.

Egyébként, nincs jelentősége bárki bármennyi névvel írogathat ide. Ha neki ez így jó, miért ne? Engem nem zavar, inkább szórakoztató.

2021. nov. 23. 12:50
 25/44 Grimfox ***** válasza:
100%
Bizonyítani úgy sem tudom, hogy csak egy felhasználói fiókom van, az adott szavam meg nem sokat ér.
2021. nov. 23. 13:57
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

SZücsöm! 7 vagyok.

Ami nekem gyöngyszem, neked lehet, hogy nem az. Nem hiteles beszámolókat, bizonyítékokat, működő varázsigéket keresek itt, hanem embereket, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint én. Szeretem elolvasni a hozzászólásaikat.

2021. nov. 23. 14:00
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Mestereket várni, akik titkos tudást adnak át a két szép szemedért, iskolarendszerű mágiaoktatást, ahol államilag elismert oklevelet kapsz arról, hogy akkreditált ,,varázsló,, vagy, annyira lusta dolog.

Hol a kalandvágy? Hol a titkok felkutatása magadnak? Mióta időpocséklás könyveket olvasni?

2021. nov. 23. 14:07
 28/44 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy egy mester(tételezzünk fel most egy igazi mestert) tanítana valakit, akinek nincs meg az alapvető tudása, vagy ösztönös képességei, amik megalapozzák a későbbi munkát. Ezért jók a könyvek. Ha nem is jutsz tovább az alapvető ismereteknél, akkor sem leszel teljesen tájékozatlan. Már lesz mivel dolgozni, lesz mire alapozni. Plusz az olvasás fejleszti az elme információbefogadó képességét, és az értelmezési készséget. Bonyolultabb gondolkodást tesz lehetővé, a feltételezett mesternek nem kell lebutítania a mondandóját olyan mértékben.
2021. nov. 23. 14:19
 29/44 anonim ***** válasza:
82%
Grimfox, igaz. (#27)
2021. nov. 23. 14:22
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudni pontosan, de vannak jónéhányan. Az ilyenek miatt viszont érdemes idejárni trollkodni.
2021. nov. 23. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!