Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, ha meglátok egy...

Miért van az, ha meglátok egy videót vagy képet a téli esti hóesésről, biztonságban érzem magam?

Figyelt kérdés

Mostanában tiktokon tapasztaltam, egyre több téli videót látok, hóesésről az éjszakában, vagy téli hangulatú tájat, házat, mindig elfog a biztonság érzete, olyan mértékben, hogy úgy érzem jelenleg semmi és senki nem árthat nekem, arra a kis időre pedig minden gondom elszáll. Vannak azok a képek egy ijesztő alá festő zenével, amiben látni egy sötét téli erdőt, aminek a közepén egy régi romos ház áll. Sokaknak ez félelmetes és szorongást éreznek, viszont én teljesen másképp érzem, olyan jó téli hangulatot ad. 😁

Normális ez vagy velem van a gond?

2021. nov. 21. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Normális, jó neked. Én is szeretem a téli hangulatot.
2021. nov. 21. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is jó hangulatot ad a hóesés, meg a sűrű köd és a korai sötétedés is. A legtöbben akiket ismerek inkább csak panaszkodni szoktak ezekre.
2021. nov. 21. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

mert meghitt nyugodt békés a hangulata,

ezeket az időszakokat idézi fel benned,

ami menő.

2021. nov. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!