Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Pár napja épp ráértem és próbáltam készíteni magamról néhány fotót. A nagyszobában készítettem épp képeket, háttal az ablaknak, amitől eléggé messze álltam. Arrafelé csak az ablak van, nincs mellette más a mobilom képernyőjén mégis láttam az ablak mellett állni valami alakot, ami nem árnyék volt, annál jóval tömörebb. De ember nagyságú kb és elég sötét ahhoz, hogy látható kegyen. Abszolut nem illett a képbe. Nyilván megijedtem. De aztán hátrafordultam . Akkor nem volt ott. Próbáltam a mobilommal újra megtalálni, nem történt semmi. Később viszont újra feltűnt rövid időre a képernyőn. Határozottan ember alak volt, de valahogy magasabb és a vonásai nem kivehetők.

Nem fotóztam le mert kb pánikban voltam és amúgy sem mertem volna visszanézni.

Valakivel történt hasonló?

2021. nov. 3. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
94%
Szellem. Hívj szakértőt aki elűzi
2021. nov. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!