Ez mitől lehetett?
Figyelt kérdés
Van valaki, akivel mostanában sok időt töltünk együtt, egyik nap mondta, hogy megnézett egy filmet, kérdeztem melyik nap és amikor mondta még a szőt is felállt a kezemen, aznap, amikor arról a filmről álmodtam. Nem szoktam filmekről álmodni, sőt tvt se kapcsoltam be január óta, akkoris csak hogy megnézzem működik-e még, tehát a film reklámját se láthattam hogy esetleg emiatt legyen. Van ennek a jelenségnek valami neve, vagy csak egyszerű véletlen?2021. szept. 16. 10:07
1/3 anonim válasza:
Lehet valami telepatiaszeruseg
3/3 Laylah válasza:
Ez olyan, mint hogy anno volt egy férfi, aki kb. a lelki társam volt, és egyszer vele álmodtam, eljött értem egy fekete autóval (típusára már nem emlékszem), és elhajtott egy kikötőbe, ahol belehajtottunk a tengerbe, szándékosan. Nos, megkérdeztem és utánanéztem, kiderült, hogy az a fekete autó az ő kedvenc típusa volt.
Igazából jelentősége nincs, de érdekes falat bonbonja az életnek, az tény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!