Valami ötlet, hogy mi lehetett? (Részletek a leírásban)
Az éjjeli szekrény közepén (olyan 11 centire a félétől) volt a csörgőóra és amikor tegnap tusolni indultam hogy a hőségben lehűtsem magam, csak annyit hallottam, hogy csattan valami. Majd mikor odamentem megnézni a szobába, hogy mi volt a hang forrása, a földön a szekrény előtt találtam az órát leesve.
És azért ha fel is borult volna instabilitás miatt az óra akkor is a mérete miatt a szekrényen kellett volna lennie és nem a földön. S háziállat nincs ami lelökhetné, ablak nincs nyitva napközben mert akkor csak a hőséget engednénk jobban befele. S akkor egyedül voltam az emeleten (Nagyszülők a földszinten, szülők munkában).
Ebben kérném most a segítségeteket, hogy mitől eshetett le a földre az óra.
Ilyen nekem is volt, csak polccal és könyvvel. Mindig ugyanaz a könyv esik le a polcomról, a Gilgames.
Mi van még a szekrényen? Lehet, hogy valami más tolta le, miközben eldőlt. Pl. egy könyv vagy palack.
Értem. És ez milyen óra? Elemes vagy konnektorba kell bedugni? A vezetékében nem akadt el valami, ami elmozdult és leránthatta az órát?
A szoba nem lejt olyan irányba, hogy pl. lecsúszhat róla? Nekünk az ebédlőnk lejt és mindig kinyílnak a szekrényajtók maguktól, valószínűleg azért esik le mindig a könyvem is, mert nincs vízszintben a polc.
Aztán még lehet enyhe földrengés is. Mostanában szokott lenni, csak nehéz észrevenni, főleg ha mást csinálsz közben.
Legvégső esetben lehet kísértet, kopogó szellem. De szerintem célszerű először számításba venni a realisztikusabb dolgokat.
Akkor kezd tárcsázni a szellemirtókat!
Csak vicceltem.
Lehet ami lelökte az órát, annak hiányzik a tükör. Tedd az óra mellé, ha elfér. Viszont ha leesik az is, akkor hét év balszerencse.
Hmmm nem rossz ötlet.
A hét év balszerencse rész nem tűnik igaznak. Nagyon régen még általános alsóban törtem már el itthon tükröt és nem volt balszerencsém. :)
Bár lehet csak nekem nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!