Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted mi van a halál után m?

Szerinted mi van a halál után m?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 09:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A hit alapján meghalsz S a föld alá temetnek, lebomlasz. Ez az alvilág. Élő embernek ez a kínok kínja.

A lélek meg távozik, "elszáll" fel a felvilágba és az embernek csak az emléke marad a szellemiség amit képviselt.

Racionálisan megfogalmazva. Semmi.

2021. nov. 3. 10:46
 32/34 A kérdező kommentje:

Az ateisták nézetei közelebb állnak hozzám, mint a keresztények. Egy ateista kifejtheti, hogy nincs semmi a halál után, talán lehet is abban valami. A kereszténység véleményét azonban nem fogadom szívesen, mert meglátásom szerint a kereszténység téveszme, és akik ezt a vallást követik, azok közt sok a fanatikus (tisztelet a kivételnek). Én magam is keresztény voltam, ezért az ellenszenv, jó, hogy ki tudtam onnan jönni.

És bár a kereszténységet elvetettem, de ettől függetlenül a spirituális érdeklődésem megmaradt.

2021. nov. 3. 13:19
 33/34 anonim ***** válasza:

Na kedves 32 én is keresztény vagyok de valószínűleg nem sztenderd. Azaz én annak vallom magam, de a keresztények K nem tartanak annak.

Bennem nem alakult ki ellensznv semelyik vallás iránt, mert ebben a témában kutatgattam és érdekelt minden vallás gyökere, a közös pontok.

A keresztény alapokkal nincs baj, de az amit a hatalom érdekében tettek vele az valóban téveszme, Tboy.

2021. nov. 3. 13:37
 34/34 anonim ***** válasza:
33-as,mik a közös pontok, amiket felfedeztél? Komolyan érdekel!
2021. nov. 3. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!