Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért követ a 13-as szám?

Miért követ a 13-as szám?

Figyelt kérdés

Eddig bárhova mentem állásinterjúra vagy munkahelyre mindig jelen volt a 13 szám valahogy valamilyen formában.

Nem foglalkoztam vele de mostmár nagyon zavar. (nem vagyok ilyen nagyon ezoterikus)

Eléggé idegesítő, előző munkahelyen utáltam ott dolgozni de maradtam ameddig tudtam 13an voltunk.

Utána mikor mentem állásinterjúra 13-as kapucsengőt kellett megnyomni (de ott a meló össze se jött)

13-án is mentem 1 állásinterjúra

(meghíúsult)

13-án hívtak 2 állással kapcsolatban abból az egyik össze jött

Neten csak annyi van fent a 13 szerencsétlen szám.

Egyszerűen azt nem értem hogy munkával kapcsolatban mi ez a sok 13...

2021. okt. 31. 09:15
 1/10 anonim válasza:
100%
A számmisztikának sok mindent tulajdonítanak, valaki hisz benne, valaki nem. Csak véletlen egybeesés, hogy most nálad ennyiszer kapcsolódik ez a szám valamihez.Ha mindenhol a 13-as számot keresed, akkor valahogy meg is fogod találni.
2021. okt. 31. 09:41
 2/10 anonim válasza:
100%

Szerintem nem a 13-assal van probléma, ha semmi nem jön össze...

De nyilván egyszerűbb más dologban keresni a hibát, mint magadban.

Ezt a kérdést 31-én tetted fel, ami visszafelé 13, tádááááááám...

2021. okt. 31. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben nekem is ez volt a mániám, hogy mindenhol ott a 13 - as szám. Az órára is mindig x óra 13 perckor néztem rá!

Aztán meguntam az egészet, nem figyelek rá!

Azóta már érdekes módon szinte sosem "találkozom" a 13 - as számmal.

2021. okt. 31. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a péntek 13-áktól készültem ki rendesen, már napokkal azelőtt bele voltam betegedve hogy mi fog történni és mindig történt valami rossz. De amikor nem vettem észre hogy 13-a péntekre esik akkor semmi gond nem volt. Ne figyelj rá
2021. okt. 31. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Ha eddig se voltál ezotérikus, ezután se legyél, ne legyél agyhalott.

Egyszerűbb mást hibáztatni, ott a szám, és? Ha erre lennél ráfüggve akkor meg a kettest látnád mindenhol.

2021. okt. 31. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem augusztusban péntek 13.-án ért egy kisebb munkahelyi baleset. Lehet, hogy innentől, ha így esik a péntek, inkább szabadnapot kérek vagy beteget jelentek.
2021. okt. 31. 15:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor nem foglalkozom ezzel a számmal.

Csak tényleg már nagyon idegesített hogy követ ez a szám.. De akkor figyelmen kívül hagyom.

2021. okt. 31. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert a 13-as szám stalkerkedik utánad! [link]

Ha látod hívd rá a rendőrséget.

2021. okt. 31. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak valami miatt jobban felfigyelsz erre a számra és jobban megragad az emlékezetedben ha olyan időpontot látsz.

S ez főleg a számnak a népi babonája miatt van, mivel az elméd akaratlanul is a rosszal köti össze. S az agyad jobban észreveszi azt amitől akár tudat alatt (vagy tudatosan is) tartasz. Ezért mivel tudat alatt negatív tulajdonsággal ruházhatod fel a 13-as számot, így arra jobban felfigyelsz ha látod és jobban megmarad benned más számokkal ellentétben.

2021. nov. 2. 01:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. nov. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!