Miért követ a 13-as szám?
Eddig bárhova mentem állásinterjúra vagy munkahelyre mindig jelen volt a 13 szám valahogy valamilyen formában.
Nem foglalkoztam vele de mostmár nagyon zavar. (nem vagyok ilyen nagyon ezoterikus)
Eléggé idegesítő, előző munkahelyen utáltam ott dolgozni de maradtam ameddig tudtam 13an voltunk.
Utána mikor mentem állásinterjúra 13-as kapucsengőt kellett megnyomni (de ott a meló össze se jött)
13-án is mentem 1 állásinterjúra
(meghíúsult)
13-án hívtak 2 állással kapcsolatban abból az egyik össze jött
Neten csak annyi van fent a 13 szerencsétlen szám.
Egyszerűen azt nem értem hogy munkával kapcsolatban mi ez a sok 13...
Szerintem nem a 13-assal van probléma, ha semmi nem jön össze...
De nyilván egyszerűbb más dologban keresni a hibát, mint magadban.
Ezt a kérdést 31-én tetted fel, ami visszafelé 13, tádááááááám...
Egy időben nekem is ez volt a mániám, hogy mindenhol ott a 13 - as szám. Az órára is mindig x óra 13 perckor néztem rá!
Aztán meguntam az egészet, nem figyelek rá!
Azóta már érdekes módon szinte sosem "találkozom" a 13 - as számmal.
Ha eddig se voltál ezotérikus, ezután se legyél, ne legyél agyhalott.
Egyszerűbb mást hibáztatni, ott a szám, és? Ha erre lennél ráfüggve akkor meg a kettest látnád mindenhol.
Köszi a válaszokat!
Akkor nem foglalkozom ezzel a számmal.
Csak tényleg már nagyon idegesített hogy követ ez a szám.. De akkor figyelmen kívül hagyom.
Mert a 13-as szám stalkerkedik utánad! [link]
Ha látod hívd rá a rendőrséget.
Egyszerűen csak valami miatt jobban felfigyelsz erre a számra és jobban megragad az emlékezetedben ha olyan időpontot látsz.
S ez főleg a számnak a népi babonája miatt van, mivel az elméd akaratlanul is a rosszal köti össze. S az agyad jobban észreveszi azt amitől akár tudat alatt (vagy tudatosan is) tartasz. Ezért mivel tudat alatt negatív tulajdonsággal ruházhatod fel a 13-as számot, így arra jobban felfigyelsz ha látod és jobban megmarad benned más számokkal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!