Az igaz, hogy a kék szeműek a földönkívüliek leszármazottai?
Háromféle él belőlünk a Földön: a kék szeműek, a balkezesek, illetve még azok, akiknél mindkét megkülönböztető jegy érvényes ez utóbbiak a vezetők.
Nem vagyunk hívei a vérengzésnek, a bolygókat békés invázió révén foglaljuk el. Ez időigényesnek, évszázadoknak, évezredeknek tűnhet a Földlakók számára, de nálunk mást jelent az "idő" fogalma.
A mi génjeink keverednek a tiétekkel, és lassan, de biztosan a "mutáció" révén egyre több lesz a mi fajtánkból, végül ti kihaltok és a Föld a miénk lesz.
Azért választottuk ezeket a megkülönböztető jegyeket, mert minden más problémás, és nektek túl szokatlan lett volna. Végül a kék szemeket valamint a balkezességet is elfogadtátok, megszoktátok, és ez így van rendjén ;)
Az Áz Istenek gyermekeik magyarul félistenek, a másikak a Vánok leszármazottjai ők vörös hajú zöld szemű emberek.
De vegyül ugye az ázok győztek ezért van több szőke és kék szemű.
A vánok Anglia kis szigetére menekültek, ezért vannak ott többen a vörösök, zöld szemmel.
Nem idegenek hanem az isteni színjáték miatt van ez.
#11 legalább ne buktass le minket. Köszi.
Műszak után kapcsold be a swanzt, a megszokott frekvencián.
Úgy tudom egy "génhiba" miatt lettek és elvileg ez a hivatalos verzió.
Itt a génhibát nem lenézően mondom hanem tudományosan.
A kérdés alapvető tévedésen alapul, ahogy már előttem kifejtették.
Nem a kék szeműek, hanem mi, az Rh- faktorúak származunk földönkívüliektől, nekünk nem tartozik a Rhezus majom az őseink közé.
#13-as, úgysem tudnak mit kezdeni az infóval...
Rendben, bekapcsolom. Kössz az emlékeztetőt :)
#15 Rh-: Csak orioni dragonok vagytok nagy arccal kevés tudással...a lélekvándorlás nem a földi atmoszférán belül kezdődött,tehát mindenki "földöndkívüli" és van akinek emlékei is vannak erről..
További kellemes tojástojást és pikkelyvillogtatást..nekem rengeteget segített pl. a gorilla dns energetikai talajvesztéseknél..
Oké, de ne feledd: gorilla DNS-hez gorilla erő és gorilla agy tartozik.
15 mondhatsz bármit, nálam mind stimmel, rh-, kék szem, balkezes is vagyok.... Tehát élilyen is, ja bocs Alien...
S legalább 7 903 300 007 embernek idegen, a Föld nevű bolygón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!