Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kulcsoskönyv helyett mit...

Kulcsoskönyv helyett mit használhatok, hogy válaszokat kapjak a kérdéseimre kockázatmentesen?

Figyelt kérdés

Vagy a kulcsos könyv szellem idézése nélkül is használható valahogy? Régevübben idézéssrl kombinálva 99%-ban helyes választ adott jelen és jövő beli, szóval bármilyen kérdésre.

Esetleg ingát lehetne használni szellem nélkül is? Mennyire ad pontos válaszokat?

2021. okt. 24. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sokáig ingáztam szellem nélkül, de azt kell hogy mondjam, nem sokat ért. Nagyon ritkán adott hasznos választ. Szellemmel mèg nem próbáltam így arról nem tudok véleményt mondani, hogy mennyire pontos.
2021. okt. 25. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ez érdekes én is használtam ingát is, a tapasztalatom az, hogy kérdsekre sokkal ritkábban adott helyes választ, viszont lakás bemérésénél (radiesztéziás célra) nagyon is bevált. Bár az ingát csak szellem nélkül használtam, de elég sokszor ahhoz, hogy érezhetőek legyenek a különbségek, hogy mire jó és mire nem.

A könyvet csak akkor használtam, ha kérdésekre akartam választ kapni. Ha szellem közreműködésével, akkor szinte kivétel nélkül stimmeltek a válaszok. Később próbáltam úgy használni, hogy csak a tudatalattimra hagyatkozok, az válaszoljon a könyv által, de akkor sok hibás válasz volt.

Bizonyos okok miatt már nem akarok idézni a lakásomban, még esetleg a munkahelyemen megtenném, de tartok tőle, hogy csupán azzal, hogy más helyen idézek, még lehetnek nemkívánatos következmények.

Hogy használhatnám újra a könyvem biztonsággal?

2021. okt. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!