Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyának se kellek kb. de...

A kutyának se kellek kb. de ha mégis összejön egy kapcsolat akkor egyből akadnak érdeklődők, miért van ez?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De fura, mert anno kerestek, meg írtak privátokat így online mondjuk gyakorin ><, de még ilyen baráti vagy kérdés szinten se keresnek, ami fura a legnagyobb gondomnak mégse azt érzem hogy jelenleg nincs senkim, hanem hogy ígyis alig van szabadidőm.
2021. okt. 21. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel ugyan így van.

Férfiakon nagyon érződik hogy nincs senkije. Nők ezt az adást veszik és ha nem kell senkinek annak oka van. Meg hát hiánya is van ami kínzó, így nem tud lazán viselkedni...

Mihelyt barátnője lesz már mint komoly, és rendszeres szex, így megszűnik a kényszeres viselkedés, nincs kín hogy nincs nője. Lazán viselkednek, és a nők is érzik a "radarjaikkal" hogy jó pali, egyből nagyot lép az ember előre.

2021. okt. 21. 16:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12! én vagyok a 10 és nő vagyok. Hidd el, ez nem nemfüggő :)

Azért se írtam oda eleinte, mert ahogy írja a kérdező is, sokszor az ilyen kérdéseknél utána írnak ismerkedős priviket. De sok értelme nincs ezeknek, mert általában "nem keltenek érdeklődést", hogy úgy mondjam. De még ha el is kezdünk levelezni, rögtön 2-3-4 üzenet után időpocsékolásnak hat. (Rengeteg kérdés lett már erròl is kiírva, de van egy szuper összefoglaló. Valamo olyasmi hogy más is szeretne ismerkedni, de mégse.)

Részemről netes társkeresés nagyon lehúz lelkileg. És nekem sincs erre időm.

Élőben meg tényleg azt tapasztalom én is, hogy olyan mint a haletetés, néha szinte forr a víz, mikor van benne pár kenyérdarab. Máskor nem is hinné az ember, hogy van benne hal egyáltalán :D Néha tülekednek a pasik, máskor senki. Lehet mondani, hogy a kinézeten múlik, de nálam a kinézet abszolút a belsőn múlik :)

2021. okt. 21. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Lehet de én csak a férfi oldalt tapasztaltam meg. :)

20+ os voltam és hát éreztem hogy iszonyú kín nincs senkim, nő akiért lehoznám a csillagokat rám se néz. Nehezen teltek a hetek hónapok. Próbálkoztam utána de csak orbitális nagy bevárásló kosarakat osztogattak. Aztán egy buliban haverokkal iszogatás, eljött egy két lány is. beszélgettünk beszélgettünk, másnap randi... stb :)

Aztán nem csak azt éreztem hogy az előzőek felfigyeltek még is rám, hanem akiért annyit tepertem és korábban mereven hidegen elzárkózott konkrétan felajánlkozott hogy akkor szabad a gazda... Helyre került az életem, kiegyensúlyozott lettem, hormonok se zavarták az iskolát, később munkát. Előtte meg alig döcögött az is, nehezen tudtam figyelni, koncentrálni. Kicsit olyan mint a vonat mikor a sín mellett megy. Aztán sínre került s erőlködés nélkül minden szépen siklik...

Mindenesetre marha érdekes...

2021. okt. 21. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a helyzet. Amikor van valakid más a kisugárzásod
2021. okt. 21. 17:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű állati ösztön. A nők ösztönösen vonzódnak az elkelt, foglalt ferfiakhoz. Valahol van ennek leírva egy szép szak megnevezese is.
2021. okt. 21. 18:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó de honnan tudják hogy épp foglalt e valaki vagy sem, mert ha elkezdeném kérdezgetni hogy szerinte szingli vagyok e vagy sem sok válasz születne, de nem egységes.
2021. okt. 21. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem is lehet ezt megmondani csak úgy ránézésre. Ugyan honnan is lehetne még egy beszélgetésből is megtudni valakiről, hogy van -e valakije? Hacsak nem ez a beszélgetés témája, de egyébként nem.
2021. okt. 23. 01:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy idegenek, vagy olyanok, akik csak felszínesen ismerik a másik személyt.
2021. okt. 23. 01:21
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Nők még is leveszik az adást úgymond.
2021. okt. 25. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!