Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyának se kellek kb. de...

A kutyának se kellek kb. de ha mégis összejön egy kapcsolat akkor egyből akadnak érdeklődők, miért van ez?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 12:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Murphy.
2021. okt. 21. 13:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
mert amikor van valakid akkor megváltozik a kisugárzásod és a viselkedésed. és ezt érzik a pályázók.
2021. okt. 21. 13:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz a kisugárzása
2021. okt. 21. 13:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
2-es és 3-as jól összefoglalta. Nekem egyik barátom mondta egyszer ugyanezt azokkal a szavakkal, hogy akinek párja lesz, annak sokszor megnő az értéke az ellenkező neműek szemében. És nagyon igaza volt, a saját példámat is alá tudom támasztani, ugyanis voltak, akik addig, míg szingli voltam, le se szartak, de amikor barátnőm lett (aki azóta már a feleségem), kb. utána akartak rám hajtani, amit persze figyelmen kívül hagytam, úgy voltam vele, ha egyedülállóként nem kellettem nekik, így jártak.
2021. okt. 21. 13:39
 5/20 A kérdező kommentje:
De akkor fordítva ha valaki foglalt, miért kiábrándítóbb mintha szingli lenne, vagy én működök furán?
2021. okt. 21. 13:48
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Ez nemcsak veled van így. A pasikra az jellemző, hogy amikor már megvan a fix punci, akkor felbátorodnak, és nekiállnak jobban csajozni, mert akkor már nem olyan gáz az elutasítás. Nem mintha amúgy az lenne, de a sok hülye ezt nem így gondolja. És ezért mindig akkor csajoznak, amikor már végre van mellettük egy normális nő, aki marhára nem ezt érdemelné.
2021. okt. 21. 14:25
 7/20 A kérdező kommentje:
Én is pasi vagyok.
2021. okt. 21. 14:46
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Ez ugyanolyan, mint amikor őrizgetsz valamit évekig, ami végszükség esetére való, de végül úgy döntesz, hogy eddig sosem kellett, ezért kidobod. Majd rá 2 napra hatalmas szükség lenne rá pedig előtte 10 évig nem kellett.

Amikor van, nem kell. Amikor már nincs, egyből szükség lesz rá valami miatt.

Keresésnél is így működik. Amikor kell valami, pont nincs meg. Találsz helyette minden mást, amit előtte nem találtál.

Majd ha nem keresed, azonnal megtalálod.

2021. okt. 21. 16:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon keresgélek, mostanában csak a baráti körömbe mozgok kb covid óta meg vagy fél éve ha 2 csajjal beszélek, az egyikkel azért mert egyik haverom ismerőse a másik meg munkatárs. Amúgy nyitott vagyok mindenre de tényleg semmi :'D
2021. okt. 21. 16:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy vagyok, mint a kérdező :(
2021. okt. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!