Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek az oka? Észre...

Mi lehet ennek az oka? Észre se veszem, hogy átveszem valaki érzéseit? Vagy ő tőlem?

Figyelt kérdés

Vannak félelmeim, meg dolgok, amiken szorongok, vagy aggódok. Van olyan, ami már jó ideje fennáll, de van egy csomó, ami rövidebb ideje van meg. Az utóbbiakról azt se nagyon tudom mikor kezdődtek, nagyrészt irreálisak, nem igazán van alapjuk a valóságban.

Nemrég beszéltem egy családtagommal (együtt lakunk), és kiderült, hogy ugyanazokon az irreális, és random dolgokon aggódik, meg szorong. Ha ő velem kapcsolatban aggódik, akkor ugyanazok miatt én is aggódok magammal kapcsolatban. Mindezt anélkül, hogy megbeszélnénk, vagy jelét adnánk egymásnak (nem vagyunk annyira közeli viszonyban). Hanem egyszer csak, mikor már az egész hetek óta fennáll, beszélünk, és kiderül, hogy ugyanazon kattogunk.

Most ennyire hasonlóan működünk, és azért jutunk ugyanoda, vagy annyira egymásra vagyunk hangolva, hogy ezt átvesszük egymástól?

Ha az utóbbi, akkor hogy lehet ezt megszüntetni? Egymást húzzuk le a béka hátsója alá...

2021. okt. 19. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Javaslom, nezz utana az Access consciousness-nek. Ok mondjak ( es en is tapasztalom), hogy az erzeseid 98! %-a nem hozzad tartozik. Vannak jo eszkozeik a problamad kezelesehez. Nem kell tanfolyam hozza. A kezeles/facilitalas segithet a legtobbet/leggyorsabban, de eleg lehet, ha a modszereiknek utananezel.

2021. okt. 20. 09:18
 2/2 anonim válasza:

Sziasztok!

Egyetértek az elsővel. Én is ismerem az Access Bars-t, facilitast. Mélyedj el az ezekről szóló könyvekben vagy nézz videókat róla, rendkívül érdekes amit olvasni/hallani fogsz, és mind igaz. Az emberek már kezdenek rájönni ezekre a dologokra, de ez még nagyon, nagyon, nagyon kevés.

2021. okt. 21. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!