Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azok, akik mágiában, meg...

Azok, akik mágiában, meg manifesztációban, meg vonzásban és egyéb tudományosan cáfolt, de legalábbis nem elfogadott dolgokban hisznek?

Figyelt kérdés
Gondoltak már arra komolyan, hogy esetleg pszichiátriai problémáik vannak? Nem trollkodásból kérdezem, de próbáltatok már arra gondolni, hogy esetleg valami elmezavar játsszik veletek?
2021. okt. 15. 09:54
1 2 3
 11/26 Grimfox ***** válasza:
100%
Sokan az elsőt preferálják, mert gyors eredményt várnak. Meg mert nem szeretnek régi, nehezen értelmezhető szövegek értelmén töprengeni. A corpus hermeticum nagyon jó példa erre. Rengeteg hasznos dolog van benne, csak nehéz kihámozni.
2021. okt. 15. 21:04
 12/26 A kérdező kommentje:

1

Mivel nem írtam, hogy mi van cáfolva, ezért a te válaszod a rossz. Van, ami cáfolva van, pl. a vonzás törvénye, ami egyébként egy kognitív torzítás.

2021. okt. 16. 06:48
 13/26 A kérdező kommentje:

Nos, mint láthatjuk az egészséges önreflexió hiányzik a kommentelőkből. Egészséges elme elgondolkodik rajta, maximum arra a következtetésre jut, hogy egészséges, és amiben hisz, amit igaznak gondol, az nem elmebetegség következménye.

A személyiségzavaros elme viszont addig fogja a valóságot torzítani, hogy véletlen se találkozhasson azzal, hogy amit gondol\hisz\tudni vél, az tévedés. Nem csalódtam! :3

2021. okt. 16. 06:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te ugyanazt csinálod, amit kifogásolsz, és idejöttél önigazolni egyet. Zavaros fejtegetéseid egyébként is tudatlanságról és éretlen személyiségről árulkodnak. :)
2021. okt. 16. 07:11
 15/26 Laylah ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, kérdező, én bármit is tapasztaltam, értem el az életem során ebben a vonatkozásban, mindig megvizsgáltam azt a szempontot is (sőt, első körben azt), hogy mi van, ha én tévedek. Miután kizártam minden lehetséges magyarázatot, akkor hittem csak el, hogy valóban én voltam a kulcsa a dolognak.
2021. okt. 16. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvastál e már pszichológiai könyvet, mondjuk ami arról ír, hogy a hasonló a hasonlóval jön ki általában, mondjuk a legismertebb magyar Pszichiáter is ezt mondja.
2021. okt. 16. 13:09
 17/26 anonim ***** válasza:
12# ha nem létezne a vonzás törvénye, akkor nem létezne fizikai lét sem.
2021. okt. 16. 16:34
 18/26 A kérdező kommentje:

16

A vonzás törvényét nem igazolja az, hogy a "hasonló a hasonlóval jön ki általában". Én speciel nem, na?

17

Miért is nem?

Mi köze van ennek a sokszorosan cáfolt, kognitív torzításnak a fizikai világ kialakulásához?

2021. dec. 6. 22:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha még a tudományos tételek sem felelnek meg, akkor mit vársz a spiritualitástól?

Kivételek meg léteznek, de úgy látanom nálad a 2 byte agy ON.

2021. dec. 7. 05:24
 20/26 A kérdező kommentje:

Mutasd a "tudományos tételeket"

Az, hogy te állítol valamit kevés, bizonyítani is kell. Egyébként 1 bitesnek mondják, nem 2, és főleg nem byte.

2021. dec. 7. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!