Azok, akik mágiában, meg manifesztációban, meg vonzásban és egyéb tudományosan cáfolt, de legalábbis nem elfogadott dolgokban hisznek?
1
Mivel nem írtam, hogy mi van cáfolva, ezért a te válaszod a rossz. Van, ami cáfolva van, pl. a vonzás törvénye, ami egyébként egy kognitív torzítás.
Nos, mint láthatjuk az egészséges önreflexió hiányzik a kommentelőkből. Egészséges elme elgondolkodik rajta, maximum arra a következtetésre jut, hogy egészséges, és amiben hisz, amit igaznak gondol, az nem elmebetegség következménye.
A személyiségzavaros elme viszont addig fogja a valóságot torzítani, hogy véletlen se találkozhasson azzal, hogy amit gondol\hisz\tudni vél, az tévedés. Nem csalódtam! :3
16
A vonzás törvényét nem igazolja az, hogy a "hasonló a hasonlóval jön ki általában". Én speciel nem, na?
17
Miért is nem?
Mi köze van ennek a sokszorosan cáfolt, kognitív torzításnak a fizikai világ kialakulásához?
Ha még a tudományos tételek sem felelnek meg, akkor mit vársz a spiritualitástól?
Kivételek meg léteznek, de úgy látanom nálad a 2 byte agy ON.
Mutasd a "tudományos tételeket"
Az, hogy te állítol valamit kevés, bizonyítani is kell. Egyébként 1 bitesnek mondják, nem 2, és főleg nem byte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!