Ha öngyilkos leszek mert utálom az életem és egy szenvedés az egész, akkor van esély rá hogy egy jobb életbe reinkarnálódom?
Ezt én is így érzem de a magány miatt van nálam nagyon erősen a magány magányos vagyok...
És hát nem is tudom mind1 hosszú! 😔😔😔
A lényeg amennyire tele voltam ambicióval... annyira nincs bennem már semmi... :(
De ez a magány és a szerdtet hiány miatt van nálam !
Olyan bizonytalan minden 🥺🥺🥺🥺
@5 "aki a kicsit nem becsuli az a nagyot nem erdemli" vagy valami ilyesmi.?
xy nagymamaja 90 eves volt semmi baja majd egyszercsak azt mondta h eleg volt ennyi akkor ő most bukta a jo kovetkezo eletet? Pokol meg ilyenek?
Tarts kutyát,
jobb lesz a világ!
Az élet nem áll meg a fizikai halál után. Belépsz a szellemvilágba, ahol vádolni fogod magad a döntésedért. Mivel nem tudsz visszavonni egy ilyen lépést, sok szenvedésnek teszed ki magad.
Sajnálom, hogy ilyen állapotban vagy, de kérlek, tarts ki. Szakemberre is szükséged van szerintem, ez nem múlik el magától, főleg hitre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!