Van itt olyan, akit érdekel a spiritualitás?
Itt csak azok vannak.
Még a szkeptikust is érdekli, hiszen nekik gondolkodni is kell.
Gondolkodás nélküli tagadás rosszabb, mint a gondolkodás nélküli elfogadás.
Ez utóbbi a HIT, az előbbi a butaság.
Nem adok annak a véleményére, aki nem tudja, mit tagad, nem ismeri tagadottsága tárgyát.
Amúgy, csak a józan észnél maradva. Az ezotéria kategóriában kizárásos alapon az embereknek legalább a felét érdekli a spiritualitás.
Engem is érdekel, szeretek beszélgetni és vitázni.
8 azért az a felfelé érdekes. Az évek során mióta ezt az oldalt követem, nagyon kevés olyan emberrel találkoztam aki nem fanatikus, vagy valami szektához hasonló csoport tagja. Rosszabb esetben önmagát fejleszti és az ellenkező irányba halad, azaz pl meg akar világosodni. De az elméjét/ egóját fényezi.
Ohh, percnyi halandók...ha eljuttottatok oda ahol én vagyok talán megértitek, hogy milyen tiszta tudattal, az egón túli élet. Azt a boldogságot szavakkal kifejezni se lehet.
Ők, nem pont így de sok hasonlóval találkoztam, akár csak egyes elemeivel de lényegében erről szól.
A vallási viták, meg itt a egy-egy felébredett között fenomenális.
Ja (filozófiai) szkeptikus vagyok, legalábbis a szerű.
A legtöbb témában amik érdekelnek találhatsz morzsákat, de nagyon oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!