Mit takar a 4 rétű gondolkodás?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 18:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz: "Egy döntési helyzetben sokszor azt hisszük, hogy csak két választási lehetőségünk van: igen vagy nem. Erre van is egy szavunk, a dilemma, amikor két opció között vacillálunk. A Tetra Lemma ezzel szemben négy opciót kínál: egyik, másik, mindkettő vagy egyik sem."
Forrás: [link]
Megjegyzés: először egy vicces válasz jutott eszembe ("azt, hogy valaki rendszeresen kijár Gazdagrétre, az Anna-rétre, a Petneházyrétre és a Pasarétre is, hogy ott gondolkodhasson.")
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom mire gondoltam, egy előadáson volt említve és csak az érdeket hogy hogy értik mert volt pár elképzelésem mit jelenthet, de hogy melyiket az nem, és erre meg nem is gondoltam.
2021. szept. 22. 21:17
3/4 anonim válasza:
Őszintén szólva én sem erre tippeltem volna. De így utólag logikus.
4/4 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!