Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez alvás paralízis volt?

Segitseg kérdése:

Ez alvás paralízis volt?

Figyelt kérdés
Pár napja történt, hogy felkeltem az éjszaka közepén arra, hogy valami bámul rám, ami azért volt para mert kolis vagyok és az emeleteságy felső részén alszok és az bőven magasabb volt annál is. Csak feküdtem és nem az volt, hogy nem tudtam megmozdulni, hanem nem mertem.

2021. szept. 15. 23:49
 1/10 anonim válasza:
100%

Igen az volt, üdv a klubban és reméld h nem lesz sokszor több ilyened.

Az érzés h valaki ott van és figyel, az h nem tudsz mozogni és a félelem ezek mellett pontosan meghatározza ezt.

2021. szept. 16. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Azért nehogy infarktust kapjatok vagy ilyesmi (nekem megállna a szívem az tuti). Mitől van ez egyébként? Túlfeszülés napközben és kevés relax?
2021. szept. 16. 06:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Itt a gyakorin talász egy csomó ezzel kapcsolatos kérdést meg választ. Nekem még nem volt ilyen és valaki írta egy másik ilyen kérdésnél hogy akkor az alvajáró ... és milyen igaz..én az vagyok😁
2021. szept. 16. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Én azt éltem át, hogy az ufók elraboltak. :D Mikor alvási paralízisem volt
2021. szept. 16. 21:31
 5/10 anonim válasza:
4# azért az anál szondát remélem kivették mielőtt felébresztettek abbol az ,,álomból" :O
2021. szept. 16. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Haha 🤣
2021. szept. 16. 21:49
 7/10 Missi_Key ***** válasza:
vagy találkoztál Slenderman-nel
2021. szept. 20. 03:19
 8/10 anonim válasza:

Pont most tettem fel egy kérdést hogy mit jelent pontosan.

Nekem is volt hasonló sztorim és kezdem azt hinni hogy akkor nekem is volt már ilyenem attól hogy tudtam mozogni vagy nem is tudom…

Úgy kezdődött hogy barátnőimmel 2 napig beszéltünk ilyen igaz szellem sztorikról. Én félelmembe ijezgettem is őket .

Ez Ausztriába volt! Aztán a második hajnalba olyan 5 fele értünk haza egy 3-an voltunk és egy szobába .

Aztán én mikor fáradt vagyok kicsit úgymond nyüglődöm. Csak hason tudok el aludni de előtte néha oldalt fekszek mire hasra fordulok.

Tisztán biztosan ébren voltam még csak ilyen nyomott voltam màr.hallottam hogy a két lány felváltva horkol.

Egyszer csak azt vettem észre hogy nyikorog felém a padló és éreztem azt is hogy tényleg van ott valaki és felém hajol. És ilyen ijesztő levegő vételeket csinál. Itt már fixen nem aludtam. Azt hittem hogy az egyik lány akar gyógyszert kérni megint mert fájt a foga előtte nem sokkal. De nem szólalt meg és egyből hallgattam is hogy a horkolás egy vagy kettő de tisztán ki lehetett venni hogy kettő mert felváltva horkoltak és az egyik az egyik oldalt a másik pedig a másik oldalt. Ez a valami meg csak ilyen mély levegőket vett. Én meg tudtam volna mozdulni akár ordítani de nem mertem annyira féltem. Aztán félelmembe hasra fordultam és össze húztam magam. Ekkor éreztem hogy fel hajolt a levegő vételéből és el kezdett hátrálni. Éreztem hogy ott áll az ágy mellett . Aztán egy csettintésre eltunt . Éreztem már nem áll ott. Senki nem battyogott vissza és már fel mertem nézni és mind két lány horkolt ugyan úgy ! A szoba világosabb lett. Harmonika ajtó volt így se ki se be nem tudott senki úgy jönni hogy ne halljam mert nyikorgott volna.

Szerintetek ez alvásparalízis volt vagy valóban egy nem evilági dolog?

2021. szept. 22. 01:14
 9/10 anonim válasza:

Valószínűleg.

Nekem is ilyen volt egyébként, felkeltem, akkor még nem volt semmi, az volt a fura, hogy nem tudtam mozogni. Viszont amint elakartam kezdeni mozogni, láttam, hogy egy nagyon magas, full feketébe öltözött ember, akinek arca nem volt, az is csak full fekete volt, semmi "kirajzolódás" nem volt az arcán, ami pl az orrára, szemére vagy bármire utalna, kijött az ajtóm és a szekrényem közötti kis "lyukból" és már-már kínzó lassúsággal közelített felém. Utolsó dolog az volt, hogy elért hozzám és konkrétan fölém hajolva bámult engem. Hiába próbáltam beszélni, ordítani, bármi, semmi hang nem jött ki a torkomon sem. Aztán valahogy felkeltem hála a jó égnek, de remélem soha többet nem élem át. Nyilván leírva egyébként ez nem ijesztő, de akkor, átélve borzalmas volt.

2022. márc. 6. 13:01
 10/10 anonim válasza:

#8 az alvásparalízisnél NEM tudsz mozogni. Nem véletlenül hívják paralízisnek, le van "bénulva" a tested, alszik. Egyedül a szemeid tudod mozgatni, valamint esetleg az ujjaid hegyét, de én pl azt sem igazán tudtam.

Az is lehet, hogy szimplán csak álmodtad, mert annyira sokat beszéltetek ilyen szellemmel kapcsolatos dolgokról, annyira benned volt tudatalattiban, hogy már ezzel is álmodtál, csak nagyon élethű volt.

Persze, az is lehet, hogy nem evilági volt, velem is elég sok para dolog történt már, de ne ugorjunk rögtön a feketelevesbe, sokkal több esélye van annak, hogy ráparáztál erre az ijesztgetéses, szellemes dologra és meg is lett az eredménye

2022. márc. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!