Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit láttam az égen?

Mit láttam az égen?

Figyelt kérdés

Még nyáron, jólius vagy augusztus fele, kint sátraztam az udvaron éjjel, és arra lettem figyelmes hogy egy a többinél fényesebb "csillag" van az égen. Viszont villog, és néha lehet látni hogy piros-zöldet villog mint a repülők, viszont ez egyhelyben áll, nem mozog semmilyen irányba. Nem egyszeri eset, mert most is láttam kb negyed órája, és ugyan azon a helyen volt mozdulatlanul, és villogott.

Lehet hogy műhold? Vagy valami más?

2021. szept. 3. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
műhold
2021. szept. 3. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Annyi műhold van már, hogy csoda ha látjuk 10-20 év múlva még az eget...
2021. szept. 4. 00:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2021. szept. 4. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
A műholdak állni is szoktak, illetve állni is tudnak az űrben, nincsenek mindig mozgásban? Ha nem, akkor nem lehet tudni, hogy mi az.
2021. szept. 4. 02:41
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Úgy értem, hogy ha mindig mozgásban vannak, akkor nem lehet tudni. Ez a kérdés simán mehetett volna az ufo-észlelések rovatba is, mert nem tudjuk, hogy mi az.
2021. szept. 4. 02:44
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Ufo kinézett magának téged.
2021. szept. 4. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Igen, sajnos annyi szemetet felőttek, lőnek, hogy lassan mindenki ufot fog látni. Így is nehéz kiszűrni a valódi idegeneket a többi ufotól.
2021. szept. 5. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!