Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miert lattam ma a holdat delutan?

Miert lattam ma a holdat delutan?

Figyelt kérdés
Miert lattam ma a (fel) holdat delutan harom-negy fele?

2015. jan. 28. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom, mert az égbolt felé fordítottad az arcod, és közben nyitva volt a szemed, továbbá nem volt felhős az ég.

Miért ne láthattad volna?

2015. jan. 28. 21:34
 2/7 vatafak válasza:
87%
nem gondoltam h ma még feldob valami..de ez a kérdés...eszem hangom megáll...XD
2015. jan. 28. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Holdkelte ma: 11:33. Ezért.
2015. jan. 28. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, hány éves vagy?

Nyugtass meg, hogy azért idáig is felnéztél néha az égre... max. nem figyeltél oda, hogy mit látsz.

2015. jan. 28. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

> „nem gondoltam h ma még feldob valami..de ez a kérdés...eszem hangom megáll...XD”

Nekem az tetszett, mikor egy hasonló napon unalmamban bekapcsoltam a tévét, és egy nő azt magyarázta, hogy „majd ma este, ha felkel a hold” végrehajt valami varázslatot… No mondom magamban, azt megnézem, mert ma este legfeljebb csak lenyugodni fog.

2015. jan. 28. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
figyu, mondok valami titkot: a hold a nappal nem melegváltásban ellenkező műszakban dolgozik
2015. jan. 28. 21:59
 7/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

Komolyan most történt veled először ilyen?

Nem nézhetsz túl gyakran az égre. :D

A Földről nézve a Hold négy hét alatt megy körbe, a Nap egy nap alatt. Ezt elég nehéz lenne megoldani anélkül, hogy ne találkozzanak néha.

Napfogyatkozásról hallottál már?

:)

2015. jan. 29. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!