Péntek délután óta nem láttam a macskámat, mikor jöhet vissza?
Kandúr macskáról van szó, bent szokott lenni, a kajája is idebent van. Ha kiszeretne menni elkezd nyávogni és kiengedem, ha be akar jönni akkor az ablakomat zörgeti és beengedem. Eddig sosem volt ilyen sokáig távolt, fogalmam sincs merre lehet. Nincs ivartalanítva. Mit tegyek, ő az első macskám, fogalmam sincs hogy mi van ilyenkor. Nem aludtam ma este, többször is azt képzeltem hogy zörgeti az ablakomat. Kertes házban, falun élünk.
17/F
Nekünk is van egy kandúr macskánk, néha 4-5 nap után jön csak haza.
Szerintem vissza fog menni.
A macskák, főleg a fiúk elmennek nőkre vadászni ha bagzanak pláne. Remélem hamarosan hazamegy a macskád. Hívogasd őt, hátha a közelben van és haza megy előbb.
Az én macskám is pont így van amúgy, alapvetően az az alap nála, hogy bent van és ha ki akar menni akkor kiengedem. Aztán amikor akar jön vissza. Néha akkor is ha nem akar, mert behozom. Ő is kandúr macska és nincs kiivartalanítva, de ő csak verekedni megy el, mert a paplant akarja mindig kufircolni. -.-
Az enyém nem volt távol tovább 1 napig, de akkor én nem voltam itthon, mert ha én itthon vagyok akkor előkerítem a föld alól is. Na meg azért sem igen megy el messzire, mert nagyon félős, idegenek pl. nem nyúlhatnak hozzá, csak ha tartósan itt van valaki napokig, akkor megszokja azért és lassan de megengedi a simogatást. Páromtól is nagyon félt sokáig, de most már megszokta. Továbbá süket is, úgyhogy nekem nagyon macerás hazahívni akárhonnan. Ha a közelben van, akkor elemlámpával fényjeleket adok le neki és ha észre veszi, vagy bejön vagy nem. Nyáron cseszik hazajönni egész este se, akkor napokra lelépne, csak enni jön haza. Most hideg van még, ezért siet vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!