Szaz szazalek lehet-e tobb mint 100? ( olyant is lattam hogy 120%). :-)
Lehet. 200 100%-a (200) pl több, mint 100.
100% x 200 > 100
Furcsa az agyamnak....
Nem tom , de 1 alma + 1/2 alma az 1,5 alma....
1 alma +1 alma az 2 alma....
Persze, hogy lehet.
Hiszen az 5 éves tervet, ha a szorgos munkások teljesítették 3 év alatt, az azt jelenti, hogy 170%-os teljesítménnyel dolgoztak a gyárban!
"Lehet. Hiszen, ha van egy egészed és egy feled akkor az 150%."
Nem tudom, szerintem az 75%.
Hiszen, ha van egy egész valamid, akkor az a 100%. Ha ehhez jön még egy fél, az azt jelenti, hogy akkor már a 2-t kell egy egésznek, azaz 100%-nak venni, nem pedig az eredeti 1-hez kell hozzáadni szerintem. Hiszen amiből te kapsz pluszt, azt nem lehet semmisnek venni, mert akkor nem is tudnál miből kapni a tiédhez pluszban.
Szekely Edesanyam azt mondta , hogy ha az eletben erted a harmas szabalyt , skkor az boven eleg !!!!
Harmas szabaly :
1 alma = 100%
o,5 alma = X %
X = (100x0,5)/1 = 50%
Kedves 5-os !
Nekem a KomcsiMatek sehogy se mukodott !!!!!
A hazug 5-eves terv 60 % -al hamarabb sikerult , Te egy komoly komcsi Titkar lehettel .....:-)))
"1 alma = 100%
o,5 alma = X %
X = (100x0,5)/1 = 50%"
Ebben csak az a bibi, hogy ha 1 alma 100%, akkor 0,5 alma az 50%, nem pedig X%. Egyenes arányosság van közöttük.
Ha van 1,5 almád, az nem 50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!