Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Na mit szóltok ehhez alufóliáz...

Na mit szóltok ehhez alufóliázó barátaink?

Figyelt kérdés

[link]

Grafént oltottak a fejetekbe, hogy az antennaként működjön, hogy az elektromos hullámokat felfogjátok és úgy cselekedjetek mint gazdáitok. Most már meg vagytok elégedve?

2021. aug. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

30

Kimutatták, hogy benne van.

2021. aug. 16. 22:27
 32/57 anonim ***** válasza:
92%
Egyrészt ez a technológia jelenleg fejlesztés alatt van ha tudod érelmezni a Merck and INBRAIN weboldalát, másrészt nincs az oltásokban grafén! Az összes összetevőt meg lehet nézni a gyártók oldalán...
2021. aug. 16. 22:39
 33/57 anonim ***** válasza:
28%
Ha kimutatták, akkor kimutatták. Nincs mit tenni.
2021. aug. 16. 23:34
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Kimutatták, ökörhúgy is van benne.
2021. aug. 17. 07:34
 35/57 anonim ***** válasza:
58%
Amióta megkaptam a második oltást nem tudok nyugodtan aludni. Verejtékesen felriadok a hajnal közepén és iszonyatosan sajog a fejem. Előszőr halk búgást éreztem a bal fülemben, majd egyre kivehetőbb hangokat... vindóz... ju maszt báj vindóz. Nem tudom ezek mik jelentenek, mintha valami ősi nyelv lenne. Kiráz a hideg tőle
2021. aug. 17. 10:59
 36/57 LeonScottKennedy ***** válasza:
72%

#35:

A fenébe, a helyzet rosszabb, mint gondoltam. Gondolnunk kellett volna erre...

Bill Gates áll a háttérében ennek is, hát persze! Már mindannyiunkban ott az inhibitor chip.

2021. aug. 17. 11:06
 37/57 A kérdező kommentje:

36

El lehet viccelni de majd ha gyerekeid, unokáid biorobotok lesznek rákötve az mesterséges intelligenciára akkor majd nevethetsz. Hülye.

Csak a hülye nem látja, hogy afelé haladunk. Csak nézd meg a fejlesztéseket! Mesterséges intelligencia, agyba ültethető chipek, mesterséges idegpályák.

A helyzet ugyanaz mint minden technológiai vívmánnyal, azon múlik, hogy kik kezébe kerül, hogy jó vagy rossz céllal lesznek felhasználva. A történelem bizonyította, hogy minden technológiát felhasználnak jó és rossz célra is. Például fegyverek, atombomba, internet, biokémia, stb. És ez nem lesz különb az új fejlesztésekkel sem.

2021. aug. 17. 12:00
 38/57 anonim ***** válasza:
62%
az oltásban egy komplett agyi chip? Ami a cikkekben van azt speciálisan készítik el, és még speciálisabban ültetik be egy marha bonyolult operációval.
2021. aug. 17. 12:14
 39/57 anonim ***** válasza:
66%

A lényege ezeknek a kiesett, vagy nem megfelelöen müködö agyi funkciók helyreállítása. Célzott területeket próbálnak meg rendes müködésre bírni. Emellett az agy alig detektálható elektromos jeleit rögzíteni.

Nem úgy néz ki, hogy belenyomják a karodba, majd az onnan az agyadba vándorol, és önállóan felépíti magát. Különben is mit csinálnak azokkal, akik olyan helyen vannak, ahol nincs térerö? azok kiszakadnak a mátrixból? Tudatmódosítást nem lehet még hullámokkal megoldani, fogalmuk sincs hogy lehetne megvalósítani, mert még nem tudják hogy müködik. Fejfájást lehet vele okozni, de az egyszerü zavarás vagy roncsolás. gondolatot is fognak olvasni? Telepatikus módszert fejlesztettek ki? Hajrá! Legalább be tudom majd kapcsolni otthon a mosógépet egy gondolattal. Nem kell majd a parkolóba visszamenni az autóért, mert gondolatban odavezetem magamhoz.

2021. aug. 17. 12:25
 40/57 A kérdező kommentje:

39

A legfejlettebb technológiák mindig is katonai fejlesztések voltak. Most gondolhatod, hogy egy ilyen vívmány mekkora előnyt tudna nyújtani egy államnak. Ezért egész biztos, hogy a fejlesztés valós stádiuma titkos.

Egyébként tudatmódosító energiafegyverekről már tudunk. Lásd amerikai diplomaták esete Kubában.

2021. aug. 17. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!