Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Na mit szóltok ehhez alufóliáz...

Na mit szóltok ehhez alufóliázó barátaink?

Figyelt kérdés

[link]

Grafént oltottak a fejetekbe, hogy az antennaként működjön, hogy az elektromos hullámokat felfogjátok és úgy cselekedjetek mint gazdáitok. Most már meg vagytok elégedve?

2021. aug. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
80%

Hát azt, hogy nagy az isten állatkertje. Meg azt, hogy írás és olvasat természetes módon válnak el. Vannak egyszerű írások, amelyek nyilvánvaló emberi tapasztalatokat jelenítenek meg, ezek olvasatai nagyjából az üzenetnek megfelelnek, bár zen állatkert egyes egyedei ekkor is képesek félreértésekre. Ahogy az írás bonyolódik, pláne elvont lesz, úgy szinte exponenciálisan nő a félreértések száma és mélysége. Ez is nyilvánvaló, hiszen a többféle lehetőégből mindet kiválogatja valaki.

Ja, még azt, az ezotéria nyomul mint a fene. Ez nem csoda, világunk bonyolódik, benne az emberek hülyülnek. A technológia fejlődése mindig is gyorsabb volt, mint az emberi agyé. Ez normális. És a kétségbeesett nem értés bármire sarkallhat. Lásd a sarokba szorított macska esete.

2021. aug. 16. 15:05
 2/57 A kérdező kommentje:

1

Oké, tehát nem hiszed el ezt.

De mi a cáfolatod?

2021. aug. 16. 15:21
 3/57 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan nem az 1-es vagyok, de a cáfolat a józan ész!
2021. aug. 16. 15:28
 4/57 A kérdező kommentje:

3

Tehát nincs semmi bizonyítékod? Ok.

2021. aug. 16. 15:33
 5/57 LeonScottKennedy ***** válasza:
75%

Hát ez sajna túl hosszú, nincs kedvem elolvasni. Valaki leírhatná a lényeget.

Mindenesetre a "neuromoduláció" szót lementettem magamnak, jó lesz a sci-fi könyvembe.

2021. aug. 16. 15:44
 6/57 lali24 ***** válasza:
85%
kérdező, ha utánanéznél, hogy mi is az a grafén, akkor nem beszélnél marhaságokat.
2021. aug. 16. 15:54
 7/57 A kérdező kommentje:

6

A grafént a neurológiában hasznosítják egyes neurológiai betegségek kezelésében, például Parkinson kór. Idegpályákat képeznek a grafénnel.

2021. aug. 16. 16:09
 8/57 anonim ***** válasza:
86%
Bizonyára megbízható tudós a szerző és a weboldal is, ahol publikálta ezt a kiváló "tanulmányt".
2021. aug. 16. 16:11
 9/57 anonim ***** válasza:
88%
Semmi értelme ezen rágódni! én rögtön a chipet és az antennát kértem a hazugságok helyett. Legalább tudom mi van. Tök zsír cucc, ha tekergetem a fülem bejön a Szabad Európa Rádió, meg néha a Petöfi. Ha az orrom vakarom rögtön nyit a böngészö. Sokan azt hiszik magamban beszélek, pedig telefonálok, és amikor kicsit öklendezek akkor érkezik fax. Nemi úton tovább tudom adni a partnereimnek, és a gyermekeimben is alapból benne lesz. Rátüsszentek a kutyámra annak is lesz. Örök garancia van rá, tényleg csúcsszuper!
2021. aug. 16. 16:15
 10/57 lali24 ***** válasza:
81%

megkérdezték az idős zen bölcset, hogy hogyan tudott ilyen sokáig és idegeskedés nélkül élni.

- soha nem vitatkoztam az ostoba emberekkel - felelte az öreg.

- na, én ezzel nem igazán értek egyet! - mondta a kérdező.

- igazad van fiam - szólt a bölcs.

tehát én sem fogok a kérdezővel vitatkozni. a hülyeséggel nem érdemes vitába szállni.

2021. aug. 16. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!