Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lett volna az anyai megerze...

Ez lett volna az anyai megerzes, vagy csak veletlen?

Figyelt kérdés

Mosogatas kozbe az jutott eszembe, hogy mi tortenne ha a 8hos gyerek leesne az agyrol. Amint vegigment ez a gondolatmenetem arra leptem be a szobaba, hogy a gyerek esik lefele, epphogy eltudtam kapni.

(parom is a szobaba volt az agyon, csak nem figyelt kellokepp, nem esett baja a gyermeknek)

2021. aug. 14. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megérzés az simán meglehet.

Előre látó voltál.

2021. aug. 14. 17:22
 2/4 Grimfox ***** válasza:
100%

Főképp 3 éves korig az anyáknak elég durván kiéleződnek a megérzései. Amit leírtál, eléggé erre utal. Sajnos manapság ez egyre ritkább.

Az apáknak pedig a reflexei éleződnek ki. Ha esik a gyerek, borul, stb, akkor gyorsabban odakapnak, mint egy imádkozó sáska.

2021. aug. 14. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az anyai megérzés
2021. aug. 14. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem létezik megérzés. Nagy számok törvénye csak. Sokszor jut az ember eszébe, hogy hú valami történni fog,de nyilván ezek ritkán következnek be, így ha nem történik meg elfelejtjük, ha pedig megtörténik, megmarad bennünk, mint egy megérzés vagy előrelátás vagy bármi aminek hívod.
2021. aug. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!