Miért van az hogy ennyi mindent megérzek és ennyi véletlen történik velem?
pár példa:
olvasgattam a naptárat és érdekes nevet találtam benne,aznap este filmet néztünk és a lánynak pont az az érdekes név volt a neve
ezt sokan biztos nem hiszik el,de igaz:
szalámi szag volt pedig nem ettünk szalámit,és a tvben pont szalámi volt
és megéreztem hogy ellojánk a táskánk és hogy ma meghal a tanárom
az érzéseket még örökölhettem a mamámtól de ilyen véletlenek hogy történnek?
Megkérlrk, áruljad el, hogyan lehet az, mindent megérzel és mégis történnek véletlenek?
Okosságnak tartod, hogy megérzed táskád ellopását - és mégsem vigyázol rá jobban?
.
Hatodik érzéked súgja azt, hogy a téged olvasók nem veszik észre az ellentmondásaidat?
de azt hozzáteszem,bolond nő lopta el és a boltosok szerint nem mi voltunk az 1.eset :)
ugyanolyan táskánk volt dehát most eközben mig ő is behozta azt az ugyanolyan táskát mi nem figyeltünk mert vásároltunk
de tegnap délután csak úgy eszembe jutott a tanárom és pá r perccel később megtudtam hogy meghalt
Vrlem is surun elofordulnak ilyen veletlenek.
Pl megemlitettem vkinek, hogy Lajossal mar olyan regen beszeltem, mi lehet vele. Erre delutan felhiv.
Vagy mikor vezetek, es egyszer csak eszembe jut egy dal a 90es evekbol. 10 perc mulva megy a rádióban.
Szerintem mindenkinel elofordulnak ilyen veletlenek.
Uccsó
Igen ilyenek!
De nálam amugy néga "válaszol" a tv mert egyszer azt mondtam: "xy azt mondta..."
Tv: 5 évvel ezelőtt a politikusok is ezt mondták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!