Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditációval, jógával vagy...

Meditációval, jógával vagy egyéb módon ki lehet fejleszteni olyan képességet, amivel irányítani tudjuk más emberek elméjét?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 10:58
1 2 3 4
 31/33 Grimfox ***** válasza:
Szücsöm, a gyerekek átesnek egy nagy memóriavesztésen 6-8 éves koruk környékén, amikor az életük első hat évében történt dolgok nagy része kiesik, kivéve a berögzült, vagy nagyon erős hatást gyakorló emlékeket. Ez egy gyermekpszichológiában jól dokumentált folyamat. De ez csak a memóriára érvényes. A személyiségjegyek nem változnak hirtelen, az addig elsajátított képességek szintén megmaradnak, és a felejtés is csendben, fokozatosan történik.
2021. aug. 3. 10:37
 32/33 SZücsöm ***** válasza:

Grimfox Tehát egyetértünk hogy 3 éves koromba is volt tudatom és nem voltam zombi? :D

Nem tudom milyen lehet ez az arrébb helyezett tudat fókusz élménye. Nekem 1 szer volt hogy egy ilyen esti próbálkozás után reggel úgy ébredtem hogy már tudatában voltam az ébredésnek (nem volt álom se tudatos álom) és egy olyan érzettel járt az ébredésem mintha lefelé lebbennék súlytalan állapotban.Semmi kép vagy hang hatás mert nem álom volt csak "testhelyzeti érzékelés" + valamiféle súlytalanság meg egy 180 as fordulat érzete(nem nem fordultam meg a valóságban a testemmel). Fura volt mert még nem éreztem hasonlót soha. Bár nem hinném hogy bármi köze is lenne ahhoz amit írtál.

2021. aug. 3. 11:16
 33/33 Grimfox ***** válasza:
Szerintem az is hasonló, amit te írsz, bár valóban biztos, hogy nem ugyan az az élmény. De az alapja valószínű közös. A tudatosság középpontjának elmozdulása a homlok területéről.
2021. aug. 3. 11:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!