Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Viseltek-e valami szerencse...

Viseltek-e valami szerencse hozó dolgot,vagy védő dolgot magatokon?

Figyelt kérdés
Például szerencse hozó érme, valami családi örökölt talizmán stb. Sok választ kérek, köszi. Azt is le lehet irni, ki mit tapasztalt ezekkel kapcsolatban.

2021. aug. 1. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én ásványkarkötőket hordok. Szoktam érezni a hatását. Lehet csak placebo, de ha már attól is működik nekem jó.
2021. aug. 1. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Amikor erdőben kerekezek általában hordok sisakot, illetve munkahelyen munkavédelmi cipő sajnos előírás.
2021. aug. 1. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Édesanyámnak vannak "varázsgyűrűi"

Igazából nem más, mint pár sima gyűrű, amit gyerekkoromban vettem neki :) Álltja, hogy szerencsét hoz.

Nekem is van egy gyűrűm tőle, plusz az egész családnak van egy egyenzoknija, amit vizsgákon is hordtam egy kis extra lelki támogatásért.

2021. aug. 1. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mikor hogy
2021. aug. 1. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
5 évvel ezelőtt Thaiföldön egy buddhista szent helyen kaptam egy medált. Azóta a nyakamban van.
2021. aug. 1. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5. Milyen, mutatsz hasonlót?
2021. aug. 1. 15:14
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, ónix ásványt gyűrű és karkötő formájában, illetve egy ametiszt karkötőt. Van még egy nagy kvarc medálom is. Igazából nem hiszem azt, hogy majd az ásvány jól megvéd engem bármitől is, csak maga az hogy felveszem őket indulás előtt, hogy részei a rákészülős rituálémnak ha valahova menni kell, segít a hangulatomon. Szimbolizál valamit, emlékeztet valamire.
2021. aug. 1. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ásványt hordok, de nem állandóan. Amikor szükségét érzem csak akkor és max kettő darabot. Nem azért, hogy védjen vagy szerencsét hozzon. Van egy célom, amihez választottam egy ásványt, úgy érzem haladok a cél felé, a karkötő csak megerősít.

Néha vannak tárgyak, amiket hordok ugyanígy emlékeztetőként, de egy idő után már értelmüket vesztik, ha a cél megvalósul.

Nem utolsó sorban mindig olyat választok, amit könnyű hordani, praktikus, és stílusomhoz illeszkedik. Fontos, hogy qz egészben legyen egy hangulat, hogy ne feszengjek tőle, hanem szívesen viseljem.

2021. aug. 4. 21:05
 9/10 anonim válasza:
Nem hordok semmit, a szerencsére bízom magamat. :D
2021. aug. 7. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem hordok ilyesmit, mert szükségtelen.:)

Minden bennem van.

2021. aug. 15. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!