Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka ennek?

Girlll3 kérdése:

Mi lehet az oka ennek?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt, egy haldoklóhoz jártam be hospice-ba és volt ott egy kutya, amelyik vicsorgott rám. Kifejezetten a betegeknek szánt kutyus volt, tehát elviekben barátságos. Mit láthatott? Mert pl alapjáraton engem szeretnek az állatok, meg is lepődtem ezen a jószágon. Illetve fontos tudni, hogy zsinórban történtek furcsaságok velem. Betegség, fájdalom és elég nagy balszerencse jellemezte az életem sokáig. Még most sem vagyok a legszerencsésebb egyén, de úgy, ahogy megvagyok. Fontos megjegyeznem, hogy egy ismerősöm azt mondta, hogy lát valamit körülöttem. Valami ködszerű, füstös dolgot a fejem körül. Más ismerősöm pedig negatív energiákat érzett körülöttem. Én ezen a téren elég szkeptikus voltam, viszont nem vetem el semminek a lehetőségét, csak mert én nem látom. Tapasztalat? Vélemény? Ja, és nem fizetek rontás levételért...

2021. júl. 26. 20:58
 1/1 Grimfox ***** válasza:
85%
Ez nem rontásnak, démonnak, meg hasonlónak hangzik, amit a kedves fizetős "kollégák" kompenzáció fejében levesznek rólad, hanem valami olyasminek, ami belőled származik, de nem vagy tudatában. Ha már odáig fajul, hogy balszerencsés eseményeket okoz, akkor mélyen gyökerező, és erős dolgot kell keresned.
2021. júl. 26. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!