Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a pontos megnevezése a...

Immacculatatta kérdése:

Mi a pontos megnevezése a testen kívüli fizikai erőnek?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam csí. De rákeresve nem feltétlen erre találtam utalásokat. Úgy gondolom első blikkre ami a leghíresebb és tartalmazott ilyet a Bruce Lee egy hüvelykes ütése. Már ha létező dolog. Szerintem igen. Mert van egy két gyanús ember aki ezt birtokolta. Az egyik ráadásul szoros összefüggésbe van Bruce Lee vel amit egyenlőre nem árulnék el mi és főleg azt nem, hogy ki az. Annyit mondok magyar. Valamint ahhoz képest, hogy mit tett le az asztalra igen kevesen ismerik.

2021. júl. 25. 03:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
???
2021. júl. 25. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint, matekzseninek kell lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk hogy az egyik 33 a másik 37 évet élt. De hogy jön ez a chi-hez?
2021. júl. 25. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:

12

A kérdező bizonyára arra gondol,hogy ennek a nagyszerű, ámde fizikailag sérült sportolónak különösen erős életereje kellet,hogy legyen.Ha ilyen hiátussal oly sokszor maga mögé utasította a testileg ép sporttársait.

2021. júl. 25. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Jedi?
2021. júl. 25. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van veleszületett életerő,akaraterő ez egy dolog, megtanulni ezt sok év gyakorlás által irányítani, úgy hogy a testen kívül is hatással legyen a fizikai világra, az pedig egy másik dolog. A kettő nem ugyanaz.
2021. júl. 25. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!