Mit gondoltok az Armand névről?
Figyelt kérdés
Ha tetszik, miért? És ha nem, miért?2021. márc. 24. 19:16
2/7 anonim válasza:
Nem tetszik. Pont. Mehet a downvote..
3/7 anonim válasza:
Valóban c-type, és most nem a régi Jaguarokra gondolok.
5/7 Metionin válasza:
Nekem az egyik kedvenc nevem. Nálunk amúgy nem c-név, így hogy Armand. Armandó verzióban viszont igen :D
7/7 anonim válasza:
Én legtöbbször a hagyományosabb magyar neveket kedvelem. Persze olyan, hogy 100% magyar név nem biztos hogy van. De az ilyen Ronáldó, Rikárdó, meg társai nekem ilyen feltűnési viszketegségnek tűnnek. A gyerekének ki ad ilyet? Persze tudjuk a választ, de miért kell a gyereket különbnek gondolni egy név miatt? De a kérdésre: Armand. Szerintem egészen jó név, francia asszem. Magyarban kicsit fura, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!