Gozarusan2 kérdése:
Az ősi magyar vallás (táltoshit) miként vélekedett a homoszexuálisokról?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy fogok-e tudni választ kapni erre a kérdésemre itt, viszont ha akár csak teória szinten is, kiváncsi vagyok a Ti gondolataitokra. Szerintem elfogadták.2021. júl. 11. 20:36
31/34 anonim válasza:
Tudományos kutatás bizonyította be, hogy nem születik senki homoszexuálisnak. Régen a törzsi világban nem olyan semmilyen élet volt mint manapság. Figyeltek egymásra
32/34 anonim válasza:
Mutasd már meg azt a kutatást, és az áltudományos keresztény oldalakat mellőzve ha kérhetem. Homoszexualitás meg a törzsi közösségekben is létezik. És csak annyit fűznék még hozzá: ne keverd már a homoszexualitást a pedofíliával, ugyanis semmi közük egymáshoz. Attól hogy molesztáltak valakit, nem lesz homoszexuális, és attól hogy valaki molesztáló, még simán lehet hetero, ahogy a többségük az is - ugyanis az esetek többségét a szülő-apa követi el a gyereke ellen.
33/34 anonim válasza:
Hát passz, legendákból kiindulva a zoofilia is oké volt.
34/34 anonim válasza:
Hogy szexuálisan a saját nemükhez vonzódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!